Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Urinaals & Ondersteken

Er zijn verschillende soorten urinaals, het urinaal voor mannen en het urinaal voor vrouwen. Het urinaal voor mannen wordt ook wel een plasfles genoemd. De meeste urinaals zijn verkrijgbaar met een urinaalhouder. Lees meer

19 resultaten

Urinaal voor mannen en urinaal voor vrouwen

U kunt in onze thuiszorgwinkel een urinaal kopen voor zowel mannen als vrouwen. Waar u in het geval van een postoel, tegenwoordig toiletstoel genoemd, uit bed moet komen, kunt u met een urinaal gewoon in bed blijven liggen.

Urinaal man

Het bekendste urinaal voor mannen is de plasfles. U vindt hem in ons assortiment onder de naam Vitility. Deze kan in een houder aan het bed worden gehangen, zodat u hem altijd bij de hand heeft.
Er zijn ook opvouwbare urinaals. Voordeel hiervan is dat u ze makkelijk kunt meenemen en na het reinigen opnieuw kunt gebruiken. Bij een urinaal met een terugloopbeveiliging kan de urine niet meer uit de fles lopen. Deze hebben zachte randen en voorkomen naast lekken ook geurtjes. Ideaal als u aan bed gekluisterd bent.

Urinaal vrouw

Er is ook een plasfles voor vrouwen met een houder voor bevestiging aan bed. De plasflessen zijn geschikt voor autoclaaf en sterilisator. Een totale andere vorm heeft het urinaal schuitje. Deze platte urinaal is ideaal wanneer u in een rolstoel zit of in bed ligt.
Ook voor vrouwen is er de opvouwbare urinaal, die weinig ruimte vraagt in zak of tas.
Het teruglopen van urine voorkomt u met het urinaal met terugloopbeveiliging. Zo voorkomt u eerder ongelukjes in bed.

Urinezakjes voor het hele gezin

Er zijn verschillende soorten urinezakjes die geschikt zijn voor dames, heren en zelfs kinderen. Deze zakjes kunnen met of zonder houder worden gebruikt en u gooit ze na gebruik gewoon weg. De Traveljohn wegwerp urinaals zetten de urine om naar gel. Dit voorkomt lekken. Deze urinaals kunt u meerdere malen gebruiken.

Klantenservice

Wilt u meer weten over urinaals? Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ze bereiken op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook: info@totalezorgwinkel.nl.

 

Terug naar Douche & Toilet
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline