Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Urinaals & Ondersteken

Er zijn verschillende soorten urinaals, het urinaal voor mannen en het urinaal voor vrouwen. Het urinaal voor mannen wordt ook wel een plasfles genoemd. De meeste urinaals zijn verkrijgbaar met een urinaalhouder. Lees meer

Urinaal voor mannen en urinaal voor vrouwen

U kunt in onze thuiszorgwinkel een urinaal kopen voor zowel mannen als vrouwen. Waar u in het geval van een postoel, tegenwoordig toiletstoel genoemd, uit bed moet komen, kunt u met een urinaal gewoon in bed blijven liggen. Gebruikt u een urinaal staand ? Zorg dan voor een stevige antislip ondergrond waarop u stevig en stabiel staat. Heeft u hier moeite mee dan kunt u ook kiezen om een toiletstoel of toiletverhoger te gebruiken.

Overzicht urinalen en ondersteken

Urinaal man

Het bekendste urinaal voor mannen is de plasfles. U vindt hem in ons assortiment onder de naam Vitility. Deze kan in een houder aan het bed worden gehangen, zodat u hem altijd bij de hand heeft. Er zijn ook opvouwbare urinalen. Voordeel hiervan is dat u ze makkelijk kunt meenemen en na het reinigen opnieuw kunt gebruiken. Bij een urinaal met een terugloopbeveiliging kan de urine niet meer uit de fles lopen. Deze hebben zachte randen en voorkomen naast lekken ook geurtjes. Ideaal als u aan bed gekluisterd bent.

Urinaal vrouw

Er is ook een plasfles voor vrouwen met een houder voor bevestiging aan bed. De plasflessen zijn geschikt voor autoclaaf en sterilisator. Een totale andere vorm heeft het urinaal schuitje. Deze platte urinaal is ideaal wanneer u in een rolstoel zit of in bed ligt. Ook voor vrouwen is er de opvouwbare urinaal, die weinig ruimte vraagt in zak of tas. Het teruglopen van urine voorkomt u met het urinaal met terugloopbeveiliging. Zo voorkomt u eerder ongelukjes in bed.

Urinezakjes voor het hele gezin

Er zijn verschillende soorten urinezakjes die geschikt zijn voor dames, heren en zelfs kinderen. Deze zakjes kunnen met of zonder houder worden gebruikt en u gooit ze na gebruik gewoon weg. De Travelj ohn wegwerp urinalen zetten de urine om naar gel. Dit voorkomt lekken. Deze urinalen kunt u meerdere malen gebruiken.

Bekijk hier ons complete overzicht douche & toilet

Klantenservice

Wilt u meer weten over urinaals? Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ze bereiken op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook: info@totalezorgwinkel.nl. U kunt ons uiteraard ook bereiken met vragen over andere hulpmiddelen voor douche en toilet zoals douchestoelen of douchekrukken.

 

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline