Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Urinaal Man

Een urinaal man wordt gebruikt als u moeite heeft uit bed te komen of als dit niet meer lukt. U hoeft dan niet naar het toilet te lopen maar kunt het urinaal gebruiken. Speciaal voor mannen zijn er verschillende urinalen die een lange hals hebben zodat u niet kunt morsen. Lees meer

12 resultaten

Urinaal Man

Een urinaal man wordt gebruikt als u moeite heeft uit bed te komen of als dit niet meer lukt. U hoeft dan niet naar het toilet te lopen maar kunt het urinaal gebruiken. Speciaal voor mannen zijn er verschillende urinalen die een lange hals hebben zodat u niet kunt morsen. Standaard heeft een urinaal een dop die u kunt afsluiten tegen geuren en omvallen. Een urinaal man wordt na gebruik vaak in de houder die aan het bed hangt geplaatst of op de grond gezet. Lukt dit niet goed meer ? Dan zijn er ook urinalen met een terugloop beveiliging speciaal voor mannen . Deze kan naast u in bed blijven liggen en lekt niet.

Gebruik van een urinaal man

Een urinaal man kan zowel liggend, zittend als staan gebruikt worden . Zo kunt u zelf bepalen wat het beste en makkelijkste voor u werkt en hoe u het urinaal gebruikt. Een urinaal man kunnen we onderscheiden in 3 soorten :

  • Urinaal man standaard
  • Urinaal met handvat
  • Urinaal met terugloop beveiliging
  • Wegwerp & meeneem urinalen
  • Andere urinalen en ondersteken :

 

Hier onder vind u alle urinalen uit ons assortiment :

Terug naar Urinaals & Ondersteken
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline