Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Urinaal Vrouw

Een urinaal vrouw is makkelijk in gebruik en heeft een speciale opening voor vrouwen zodat deze gebruikt kunnen worden zonder te morsen. Lees meer

8 resultaten

Urinaal Vrouw

Een urinaal vrouw is makkelijk in gebruik en heeft een speciale opening voor vrouwen zodat deze gebruikt kunnen worden zonder te morsen. Een urinaal vrouw kan staand, liggend of zittend worden gebruikt. Per urinaal voor vrouwen zijn er verschillende soorten . Een onderscheid maken we in :

  • Urinaal vrouw standaard
  • Urinaal vrouw met handvat
  • Urinaal vrouw met terugloop beveiliging
  • Urinaal vrouw meeneem & wegwerp

Materiaal urinaal vrouw

Een urinaal vrouw is gemaakt van een speciaal soort kunststof dat makkelijk te reinigen is . De meeste urinalen zijn afsluitbaar met dop zodat u geuren kunt dempen en morsen kunt voorkomen. Per urinaal vrouw zijn er verschillende houders beschikbaar zodat u deze ook aan de bedrand kunt hangen. Een urinaal vrouw met terugloopbeveiliging kunt u naast u plaatsen in bed en morst niet. Zo is deze altijd binnen handbereik en kunt u deze gebruiken wanneer dit uitkomt.

Voordelen van een urinaal vrouw

Met het gebruik van een urinaal vrouw voorkomt u ongelukken en hoeft u niet uit bed in het donker . Ideaal als u bedlegerig bent of moelijk uit bed kunt komen. Ook zijn er special urinalen die na gebruik weg gedaan kunnen worden of opvouwbaar zijn en her gebruikt kunnen worden.

Toch liever een ander urinaal of ondersteek ?

Terug naar Urinaals & Ondersteken
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline