Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Gips Beschermhoes

Een gips beschermhoes zorgt ervoor dat u kunt douchen en zwemmen met uw arm of been in het gips zonder dat dit nat wordt. Deze speciale zakken maken een vacuüm waardoor er geen water meer in de zak komt en uw gips droogt blijf Lees meer

2 resultaten

Gips Beschermhoes

Een gips beschermhoes zorgt ervoor dat u kunt douchen en zwemmen met uw arm of been in het gips zonder dat dit nat wordt. Deze speciale zakken maken een vacuüm waardoor er geen water meer in de zak komt en uw gips droogt blijft. U heeft gips hoezen voor de arm en been , en dan de helft of volledig.

Gipshoes Been

Bij een gipshoes voor uw been kunt u kiezen uit een gipszak voor het hele been of alleen het onderbeen en de maat regulair of small. Voor volwassenen raden wij aan altijd voor regulair te gaan. Deze zakken zijn stevig en degelijk en uw hele periode in het gips te gebruiken.

Gipshoes Arm

Een Gipshoes voor de arm is verkrijgbaar voor de hele arm of alleen de onderarm. De varianten zijn verkrijgbaar in de maat small en regulair. Voor volwassenen raden wij aan de maat regulair te gebruiken. De zakken zijn de gehele gips periode te gebruiken zodat u droog kunt zwemmen of douchen.

Gemak in de badkamer en toilet

Terug naar Douche & Toilet
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline