Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Douchestoelen Verplaatsbaar

Een douchestoel verplaatsbaar wordt ook wel losse douchestoel genoemd. Deze douchestoelen staan los met 4 poten op de vloer en kunnen eenvoudig verplaatst worden. Lees meer

7 resultaten

Douchestoelen Verplaatsbaar

Een douchestoel verplaatsbaar wordt ook wel losse douchestoel genoemd. Deze douchestoelen staan los met 4 poten op de vloer en kunnen eenvoudig verplaatst worden. Zo kunt u de douchestoel buiten het douchen ook gebruiken als bijvoorbeeld hulp bij het aankleden, het tandenpoetsen of wassen voor de wastafel. Ook met het reinigen van de douche is deze eenvoudig aan de kant te zetten.

Toch een andere douchestoel in gedachten ?

Douchestoel In Hoogte Verstelbaar

Een losse douchestoel is altijd in hoogte verstelbaar, zo kunt u altijd uw ideale zithoogte instellen door eenvoudig de hoogte van de poten te verstellen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van douchestoelen die aan de wand gemonteerd worden aangezien daar de hoogte met monteren meteen juist moet zijn.

Douchestoel Met Antislip Doppen

Al onze douchestoelen zijn voorzien van antislip doppen aan de onderzijde van de poot. Zo weet u zeker dat de douchestoel niet kan schuiven en dat deze veilig blijft staan wanneer u gaat zitten of juist weer opstaat.

Douchestoel Met Arm En Rugleuning

Een douchestoel heeft altijd een rugleuning en twee armleuningen zodat u de meest mogelijke steun onder de douche krijgt. Door de twee armleuningen staat u gemakkelijk op en kost dit minder kracht dan met bijvoorbeeld een wandbeugel die in de douche gemonteerd is. Bij sommige douchestoelen kunnen de armleuningen verwijderd worden zodat een zijwaartse transfer met bijvoorbeeld een transferplank ook mogelijk is.

Douchestoel Online Kopen

Wit u graag de douchestoel online kopen maar wilt u nog advies voor dat u de douchestoel koopt ? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel . Onze adviseurs zullen luisteren naar uw wensen en aan de hand daar van kijken welke douchestoel het beste bij u past.

Showroom Met Douchestoelen

Al onze douchestoelen die op de website getoond worden staan ook standaard op voorraad in onze showroom in Neede. Hier kunt u deze bekijken en voelen . Onze medewerkers zullen u adviseren in de verschillen per douchestoel en helpen de juiste keuze voor u te maken.

Terug naar Douchestoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline