Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Etac Douchestoel

Hier vind u verschillende soorten van de Etac douchestoel. Etac staat bekend om zijn ergonomische zit, duurzaamheid en veiligheid. De douchestoelen van Etac horen bij de beste in de markt en zorgen voor een hoop gemak. Lees meer

6 resultaten

Etac Douchestoel

Etac is een fabrikant van o.a douchestoelen die veel tijd steken in de ontwikkeling en optimalisatie van hun producten. Door hun eigen flexibiliteit een product aan te passen naar de markt en behoeft zijn er douchestoelen van Etac ontwikkeld die bijdragen aan de onafhankelijkheid van de persoon en een hoog comfort bieden. Hulpmiddelen die ontwikkeld worden voor gebruik in een natte en vochtige omgeving dienen hier bestand tegen te zijn en een lange levensduur te hebben. Etac zorgt dat hun producten van de hoogste kwaliteit zijn met een lange levensduur. Bij de ontwikkeling van de stoel wordt een hoge belasting van de stoel en veiligheid als topprioriteit beschouwd zodat de Etac douchestoel altijd hoogwaardig en veilig is.

Etac Douchestoel Verschillende Soorten

Etac heeft verschillende soorten douchestoelen die vaak makkelijk aan te passen aan de situatie zijn en van de hoogste kwaliteit. Zo is het grootste onderscheid in de verschillen van de Etac douchestoel in 3 soorten :

Verplaatsbare douchestoel
Verrijdbare douchestoel
Douchestoel aan de muur
Etac Douchestoel

Al onze douchestoelen van Etac die op de website staan hebben wij ook in onze showroom staan zodat u deze ook in het echt kunt bekijken. Door de ontwikkeling van bijvoorbeeld de zitting en de rugleuning zit een Etac douchestoel altijd goed en knel deze niet. De hoogte kunt u zelf instellen naar wens.

Andere merken douchestoelen

Hier vind u al onze andere merken en soorten douchestoelen\

 

Terug naar Douchestoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline