Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Alle Douchestoelen

Een douchestoel of douchekruk zorgt voor meer ondersteuning en veiligheid tijdens het douchen. Voor sommige mensen helpt dit hulpmiddel hen om zelfstandig te kunnen blijven douchen. Andere mensen kunnen met behulp van een stoel of kruk makkelijker geholpen worden onder de douche Lees meer

17 resultaten

Veilig Douchen Met Een Douchestoel

Een douchestoel of douchekruk zorgt voor meer ondersteuning en veiligheid tijdens het douchen. Voor sommige mensen helpt dit hulpmiddel hen om zelfstandig te kunnen blijven douchen. Andere mensen kunnen met behulp van een stoel of kruk makkelijker geholpen worden onder de douche.

Een stabiele douchestoel kopen

Al onze douchestoelen zijn getest op veiligheid en comfort. Er is erg gelet op stabiliteit en de aanwezigheid van antislip doppen aan de poten. Naast het feit dat we letten op de betrouwbaarheid, hebben we ook aandacht geschonken aan het zitcomfort.

Douchestoel in verschillende uitvoeringen

Al onze douchestoelen zijn in hoogte verstelbaar zodat ze zeer gemakkelijk op uw lengte kunnen worden afgesteld. Hierdoor kunt u makkelijker gaan zitten en weer opstaan.

De Totale Zorgwinkel heeft een ruim assortiment douchestoelen . Zo heb je een douchestoel opklapbaar, een douchestoel aan de muur, een douchestoel opklapbaar wandmontage. Een opklapbare douchestoel of douchekruk inklapbaar is ook mogelijk. Douchezittingen die je aan de wand kunt monteren en die geheel wegklapbaar zijn, hebben vaak een extra potenset. Gaat uw voorkeur uit naar zo’n douchestoel aan de wand, dan kunnen wij de montage voor u regelen. Gaat u op reis en zoekt u een opvouwbare douchestoel, dan kunnen wij u ook verder helpen.

Verrijdbare douche- en toiletstoelen

Er zijn douchestoelen die u dankzij wielen onder de poten makkelijk kunt verplaatsen. Zo’n verrijdbare douchestoel functioneert eventueel ook als toiletstoel. De Etac douche-/toiletstoel is een van de beste in zijn soort en heeft meerdere internationale prijzen gewonnen. Zo heeft deze stoel onder meer in hoogte verstelbare voetsteunen en zijdelings wegzwenkbare armsteunen. Zoekt u een verrijdbare douchestoel? Dan kunt u deze hier vinden: Verrijdbare douchestoel.

Douchestoel per categorie

Klantenservice

Bent u op zoek naar een stoel of krukje en vindt u deze niet op onze website? Of heeft u vragen over een hulpmiddel voor in de badkamer? Neemt u dan contact op met onze klantenservice 0545-296 368 of mail ons naar info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Douchestoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!