Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Verrijdbare douchestoel / toiletstoel

Bent u op zoek naar een verrijdbare douchestoel? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo zijn er verrijdbare douchestoelen, maar ook combinaties van een verrijdbare douche- en toiletstoel in 1. Bekijk ons assortiment hieronder Lees meer

5 resultaten

Verrijdbare douchestoel / toiletstoel

Bent u op zoek naar een verrijdbare douchestoel? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo zijn er verrijdbare douchestoelen, maar ook combinaties van een verrijdbare douche- en toiletstoel in 1. Zo kan de gebruiker eenvoudig getransporteerd worden in de badkamer of door het hele huis. De frames, wielen en behuizing van een verrijdbare douchestoel zijn waterbestendig en van zeer degelijk materiaal gemaakt. Op onze site vindt u alleen verrijdbare douchestoelen van gerenommeerde merken, zodat de veiligheid en levensduur van de douchestoel gegarandeerd wordt. Ook is het belangrijk dat een verrijdbare douchestoel goed geremd kan worden, zodat er een veilige transfer gemaakt kan worden met het in en uit stappen op de douchestoel.

Merken van de douchestoel op wielen

U vindt bij ons een douchestoel op wielen van de volgende merken: Etac, Drive, Able2, Linido en Moem. Dit zijn toonaangevende merken die de verrijdbare douchestoel hebben ontwikkeld met het oog op kwaliteit en veiligheid.

Vragen over een douchestoel op wielen?

Heeft u vragen over een douchestoel op wielen of een verrijdbare douche- en toiletstoel? Of wilt u weten welke douchestoel op wielen het beste bij u past? Dan kunt u altijd geheel vrijblijvend en gratis contact met onze klantenservice opnemen tijdens openingstijden via 0545-296 368 of de gehele dag via info@totalezorgwinkel.nl.

Toch een douchestoel zonder wielen aanschaffen ? Bekijke al onze douchestoelen hieronder

Terug naar Douchestoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline