Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Linido Douchestoel

Een Linido douchestoel staat garant voor veiligheid en optimaal comfort. De Linido douchestoelen zijn speciaal ontwikkeld voor de gebruiker en handig in gebruik. Zo zijn de zittingen speciaal ontwikkeld zodat deze niet knellen in de knieën en voldoen deze aan alle veiligheids aspecten. . Lees meer

4 resultaten

Linido Douchestoel

Een Linido douchestoel staat garant voor veiligheid en optimaal comfort. De Linido douchestoelen zijn speciaal ontwikkeld voor de gebruiker en handig in gebruik. Zo zijn de zittingen speciaal ontwikkeld zodat deze niet knellen in de knieën en voldoen deze aan alle veiligheids aspecten.  De Linido  douchestoel opklapbaar is speciaal ontworpen voor de gebruiker en van de hoogste kwaliteit  Zijn ergonomische aspecten maken dit tot een zeer geliefde douchestoel bij de gebruiker. De zithoogte is zelf te bepalen door de hoogte waar u deze aan de muur bevestigd. De opklapbare armleuningen geven perfecte steun bij het maken van een transfer maar kunnen ook omhoog zodat een transfer met een transferplank ook mogelijk is.

Ander Linido Douchestoel artikelen

Wilt u graag een ander Linido product maar deze vind u niet op onze site ? Dan kunnen wij deze wel voor u bestellen , denkt u hierbij aan een verrijdbare of hoog laag douchestoel van Linido.

Complete overzicht douchestoelen

Terug naar Douchestoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline