Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Anti-slip Badkamer

Hier vindt u verschillende antislip douchematten, antislip badmatten, antislip spray, anti slip strips voor in de badkamer en het toilet. Het gebruik van antislip voorkomt ongelukken en glijpartijen in de badkamer. Lees meer

Voorkom valpartijen, neem antislip maatregelen

Jaarlijks vinden er vele ongelukken plaats in de badkamer door uitglijden op de gladde vloer. Vooral ouderen overkomt dit regelmatig met soms nare gevolgen. Er zijn simpele maatregelen te nemen die ervoor zorgen dat u niet kan uitglijden in de badkamer. Uiteraard kunnen onze antislip producten ook op andere plekken in huis worden gebruikt. In combinatie met een stabiele vloer word vaak ook een toiletbeugel of douchebeugel geplaatst op strategische plekken zodat u een veilige looproute heeft.

De bekende antislip mat

Een antislip mat is een eenvoudige maar effectieve maatregel om vallen tegen te gaan. Er is een antislip mat voor in bad, onder de douche of gewoon op de badkamervloer.

Een antislip placemat doet zijn werk feilloos zowel boven als onder water.

Met een bad opstapje met een antislip laag zorgt u ervoor dat u zonder teveel moeite in en uit bad kunt stappen.

Antislip strip of antislip spray

U kunt op welke gladde plek dan ook, dus ook in de keuken of bij het toilet, antislip bad en douche strips gebruiken. Deze strips zitten op een rol en kunnen dus op maat worden afgeknipt. Ze zijn ook verkrijgbaar in rondjes. U kunt ze op elke gewenste plek plakken, dus dat is snel geregeld.

Met de antislip Spray & Spoel van het merk Lodewijk spuit u een laagje antislip op de vloer. De spray tast uw badkamertegels niet aan en het middel heeft bovendien een bacterieremmende werking.

Preventie van valpartijen

Buiten de juiste maatregelen te treffen kunt u ook goed voorbereid zijn . Als u er nachts uit moet naar de toilet , kunt u ook kiezen voor een toiletstoel op de slaapkamer zodat u niet in het donker over de badkamer vloer hoeft terwijl u misschien nog niet helemaal wakker bent. Ook een urinaal of ondersteek kan hierbij uitkomst bieden. Bevestigd u een toiletverhoger op de wc ? Dan staat u makkelijker op en komen uw voeten haakser op de grond te staan zodat u minder kans op uitglijden heeft.

Onze badkamer antislip oplossingen

Klantenservice

Naast antislip hulpmiddelen heeft de Totale Zorgwinkel talloze producten die valpartijen voorkomen. Wilt u hier meer informatie over, bel dan gerust met onze klantenservice op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook altijd op info@totalezorgwinkel.nl.

Complete overzicht hulpmiddelen douche en toilet

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline