Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Anti-slip

Hier vindt u verschillende anti-slip douchematten, anti-slip badmatten, anti-slip spray, anti slip strips voor in de badkamer en het toilet. Het gebruik van anti-slip voorkomt ongelukken en glijpartijen in de badkamer. Lees meer

6 resultaten

Voorkom valpartijen, neem anti-slip maatregelen

Jaarlijks vinden er vele ongelukken plaats in de badkamer door uitglijden op de gladde vloer. Vooral ouderen overkomt dit regelmatig met soms nare gevolgen. Er zijn simpele maatregelen te nemen die ervoor zorgen dat u niet kan uitglijden in de badkamer. Uiteraard kunnen onze anti-slip producten ook op andere plekken in huis worden gebruikt.

De bekende anti-slip mat

Een anti-slipmat is een eenvoudige maar effectieve maatregel om vallen tegen te gaan. Er is een anti-slip mat voor in bad, onder de douche of gewoon op de badkamervloer.
Een anti-slip plakmat doet zijn werk feilloos zowel boven als onder water.
Met een badopstapje met een anti-slip laag zorgt u ervoor dat u zonder teveel moeite in en uit bad kunt stappen.

Anti-slipstrip of anti-slip spray

U kunt op welke gladde plek dan ook, dus ook in de keuken of bij het toilet, anti-slip bad en douche strips gebruiken. Deze strips zitten op een rol en kunnen dus op maat worden afgeknipt. Ze zijn ook verkrijgbaar in rondjes. U kunt ze op elke gewenste plek plakken, dus dat is snel geregeld.
Met de anti-slip Spray & Spoel van het merk Lodewijk spuit u een laagje anti-slip op de vloer. De spray tast uw badkamertegels niet aan en het middel heeft bovendien een bacterieremmende werking.

Klantenservice

Naast anti-slip hulpmiddelen heeft de Totale Zorgwinkel talloze producten die valpartijen voorkomen. Wilt u hier meer informatie over, bel dan gerust met onze klantenservice op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook altijd op info@totalezorgwinkel.nl.

 

Terug naar Douche & Toilet
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline