Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Douchebeugels & Toiletbeugels

Heeft u op het toilet of in de badkamer extra steun nodig, dan zijn douchebeugels of toiletbeugels erg handig. Veel beugels kunt u eigenlijk overal in huis laten plaatsen, zoals in de woonkamer, de slaapkamer of in de keuken. Lees meer

Toiletbeugel of toiletsteun

Heeft u op het toilet of in de badkamer extra steun nodig, dan zijn douchebeugels of toiletbeugels erg handig. Veel beugels kunt u eigenlijk overal in huis laten plaatsen, zoals in de woonkamer, de slaapkamer of in de keuken.

Het verschil tussen een opstabeugel en een wandbeugel

Een opstabeugel, ook wel toiletbeugel genoemd, is langwerpig, wordt vaak langs het toilet gemonteerd en is inklapbaar. Met zo’n toiletbeugel kunt u zichzelf omhoog drukken.

Een wandbeugel wordt vaak vast aan de muur gemonteerd en hier dient men zich aan op te trekken. Een douche beugel wordt door middel van zuignappen aan de muur bevestigd. Deze wandbeugels met zuignap zijn voorzien van een veiligheidsindicator zodat u kunt zien of de wandbeugel douche goed vast zit. De douche beugel met zuignappen moet op een gladde tegel geplaatst worden en er mag geen voeg door de zuignap heen lopen.

Bekijk hier ons complete assortiment douche en toiletbeugels

 

Toiletbeugel opklapbaar

Toiletbeugel

Wandbeugel met zuignap

Wandbeugel met zuignap

Wandbeugel Linido

Wandbeugel Linido

Badrandbeugel

Badrandbeugel

Hieronder vindt u een opsomming van verschillende soorten douchebeugels, badbeugels, wc beugels en toiletbeugels opklapbaar.

  • Linido beugels zijn als wandbeugel badkamer of wandbeugel toilet van rvs gemaakt en voorzien van een witte poedercoating.
  • Stalen douche handgreep of badbeugel voorzien van antislip.
  • Kunststof toiletsteunen en beugels toilet met een geribbeld antislip handvat.
  • Beugels badkamer met zuignap, voor een bevestiging zonder boren.
  • Wc steun met poot voor extra ondersteuning, opklapbaar.

Wc beugel opvouwbaar, geeft aan twee kanten steun om op te drukken en makkelijk te plaatsen zonder te boren. De opvouwbare toiletsteun is makkelijk in te klappen en mee te nemen op bijvoorbeeld vakantie.

Badrandbeugel, deze badsteunen worden op de rand van het bad gemonteerd. U klemt de badbeugel op de badrand zodat u zich makkelijk kan optrekken en een steun bij het uitstappen heeft.

De meeste badkamer handgrepen en douche handgrepen zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Klantenservice

Bent u op zoek naar een douchebeugel, toiletbeugel of toiletsteun die niet op onze website vermeld staat? Of Heeft u nog vragen over een bepaald product? Neemt u dan contact met onze klantenservice op 0545-296 368 of mailt u ons naar info@totalezorgwinkel.nl. Wij kunnen praktisch alle hulpmiddelen leveren. Zoekt u de toiletverhogers of toiletstoelen ? Kijk dan even in onze andere categorie.

Opzoek naar andere hulpmiddelen voor douche & toilet ?

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline