Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Toiletbeugels & Toiletsteunen

Bekijk hier onder onze opklapbare toiletbeugels of toiletsteunen die u zonder montage kunt plaatsen. Ook hebben wij toiletsteunen waarbij u niet in de muur hoeft te boren maar die u monteert op de bestaande gaten in porselein van uw toilet. Lees meer

10 resultaten

Toiletbeugels & Toiletsteunen

Bekijk hier onder onze opklapbare toiletbeugels of toiletsteunen die u zonder montage kunt plaatsen. Ook hebben wij toiletsteunen waarbij u niet in de muur hoeft te boren maar die u monteert op de bestaande gaten in porselein van uw toilet.

Om te kijken naar de juiste toiletbeugel of toiletsteun is het eerst goed om te kijken of u wilt monteren en in de muur wilt boren of niet . In de meeste huurhuizen mag dit ook niet en is dit sowieso geen optie . Dan is een toiletsteun die los om de toilet staat een goede optie. ook zijn deze in hoogte verstelbaar zodat u deze nog na kunt stellen mocht dit gewenst zijn. Een andere optie is dan om of een toiletverhoger met armleuningen of de Liddy toiletsteun op de toilet te monteren zonder al te veel gedoe.

Wilt u liever een beugel die gemonteerd is in de muur of met een statief in de vloer ? Dan zijn hier natuurlijk ook oplossingen en mogelijkheden voor. Deze toiletbeugels zijn er in verschillende kleuren en lengtes en zijn opklapbaar. Wilt u graag de muur extra ondersteunen dan zijn er ook opklapbare toiletsteunen met een steunpoot verkrijgbaar .

Bent u opzoek naar een wandbeugel kijkt u dan hier : Wandbeugels

Klantenservice

Wilt graag advies over de aanschaf van een toiletsteun of toiletbeugel ? U kunt dan contact opnemen met onze klantenservice of binnen lopen in onze showroom waar wij alle toiletbeugels en toiletsteunen hebben staan. U kunt ons bereiken op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Toiletbeugels & Toiletsteunen

Terug naar Douchebeugels & Toiletbeugels
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline