Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Toiletbeugel Opklapbaar

Een toiletbeugel opklapbaar wordt vaak toegepast op de toilet. De beugels worden vaak aan beide zijden van het toilet geplaats zodat u makkelijk kunt gaan zitten en weer opstaan. Lees meer

11 resultaten

Toiletbeugel Opklapbaar

Een toiletbeugel opklapbaar wordt vaak toegepast op de toilet. De beugels worden vaak aan beide zijden van het toilet geplaats zodat u makkelijk kunt gaan zitten en weer opstaan. Omhoog duwen van de toilet is immers makkelijker dan optrekken aan een beugeltje aan de muur. Wanneer de beugels niet in gebruik zijn klapt u deze eenvoudig omhoog zodat ze geen ruimte in beslag nemen.

Montage van een toiletbeugel opklapbaar

Een toiletbeugel opklapbaar wordt met schroeven in de muur gemonteerd , dit dient dan wel een stenen muur te zijn. Heeft u geen stevige muur achter het toilet zitten dan kunt u er voor kiezen de opklapbare toiletbeugel aan een vloerstatief te maken, deze boort u dan in de vloer en maakt hier de opklapbare toiletbeugel aan.

Alternatieven

Is er geen mogelijkheid om een toiletbeugel te bevestigen of boort u liever niet in de muren ? Dan zijn er nog toiletrekjes beschikbaar die u om het toilet heen zet en makkelijk in hoogte kunt stellen. Zo heeft ook ook aan beide zijden van de wc steun om op te staan. De toiletsteun Liddy bevestigd u in de huidige gaten van uw toilet en is ook zonder montage te plaatsen.

Ander oplossingen wandbeugels en toiletbeugels

Terug naar Douchebeugels & Toiletbeugels
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline