Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Toiletstoelemmer / Ondersteek

Een toiletemmer wordt gebruikt onder een toiletstoel. Deze zijn meestal in kunststoffen variant verkrijgbaar en worden bij de toiletstoel geleverd. Lees meer

6 resultaten

Toiletstoelemmer / Ondersteek

Een toiletemmer wordt gebruikt onder een toiletstoel. Deze zijn meestal in kunststoffen variant verkrijgbaar en worden bij de toiletstoel geleverd. Door gebruik kunnen deze soms kapot gaan of niet meer goed schoon te krijgen. Dan is het handig dat deze te vervangen zijn en weer past op uw toilet stoel. Onze toiletemmers zijn universeel en passen op 99 % van de toiletstoelen. Deze toiletemmer wordt geleverd met deksel en hengsel om te ledigen en op te tillen. Wilt u de toiletemmer altijd hygiënisch schoon houden ? Kijk dan een s naar onze Carebag toiletemmer zakken , die speciaal ontwikkeld zijn voor deze emmers. U hoeft alleen de zak met geur absorberende gelkorrels uit de emmer te halen en weg te gooien. Zo houd u de emmer als nieuw.

Ondersteek

Een ondersteek wordt gebruikt in bed om uw ontlasting te doen als u bedlegerig bent. Zo kunt u eenvoudig en makkelijk uw behoefte doen in bed en wordt dit opgevangen in de ondersteek. Ook bij onderzoek en bevalling is het handig een ondersteek te hebben zodat geen ongemakken oplevert tijdens de bevalling.

Bekijk ook onze andere hulpmiddelen voor douche en toilet.

Terug naar Douche & Toilet
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!