Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Diverse Badsponzen met lange steel

U bent op zoek naar een badspons met een lange steel ? Wij hebben een ruim assortiment badsponzen op lange steel Lees meer

8 resultaten

Diverse Badsponzen met lange steel

U bent op zoek naar een badspons met een lange steel ? Wij hebben een ruim assortiment badsponzen op lange steel . Zo kunt u de juiste keuze maken welke bij u past en welke geschikt is voor u. Het verschil in badspons zit vaak in het ontwerp en de gebruikte materialen . Je hebt namelijk badsponzen met een lange rechte steel maar ook ergonomische badsponzen die de vorm van uw lichaam hebben zodat u ook de moeilijke plekjes zeer makkelijk kunt gebruiken.

Etac Badspons op lange steel

De badspons van Etac op lange steel is tot stand gekomen door langdurig onderzoek te doen naar de ergonomie van het menselijk lichaam en een ontwerp te maken waarbij u zo min mogelijk kracht en inspanning nodig heeft om u zelf te wassen en bij de lastige plekjes te komen. De badsponzen van Etac zijn ook wasbaar zodat u elke keer weer een schone spons kunt gebruiken.

Able2 Badspons op lange steel

De badspons van Able2 is een ontwerp dat zo eenvoudig mogelijk is gemaakt , dit zorgt dat deze scherp geprijsd is en een lange levensduur heeft. De badspons op steel is makkelijk te hanteren en helpt u uw zelf niet te overstrekken tijdens het wassen.

Tenenwasser op lange steel

Als u moeite heeft om bij uw voeten en tenen te komen dan zijn er speciale tenenwassers op lange steel zodat u goed tussen uw tenen kunt wassen zodat alles netjes schoon blijft. De washandjes aan de tenenwasser zijn wasbaar en dus elke keer schoon te gebruiken. Standaard worden er meerdere washandjes meegeleverd. Ook is er een voetbordstel i.c.m. een tenenwasser zodat u buiten uw tenen ook de voeten goed kunt reinigen met de voetborstel.

Wasband

Able2 heeft ook een speciale Wasband ontworpen waarbij u gemakkelijk uw rug kunt wassen op de plekken waarbij u lastig bij kunt komen.

Ander hulpmiddelen dan een badspons op steel nodig ?

Terug naar Douche & Toilet
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline