Deron Prestige Combi Comfort DeLuxe AD Matras

De Deron combi comfort DeLuxe AD matras is een zorgmatras van een hoge kwaliteit. Deze matras wordt vaak ingezet ter preventie van decubitus en is opgebouwd uit twee lagen schuim. De bovenste top laag is van 5 cm SensiDense schuim(traagschuim). Lees …

Aantal:

Levertijd: Informeer naar de levertijd

Beschrijving

Deron Combi Comfort DeLuxe AD Matras

De Deron combi comfort De Luxe AD matras is een zorgmatras van een hoge kwaliteit. Deze matras wordt vaak ingezet ter preventie van decubitus en is opgebouwd uit twee lagen schuim. De bovenste top laag is van 5 cm SensiDense schuim(traagschuim) en de onderste 14 cm is van kwaliteit schuim HRC. Doordat de Combi Comfort De Luxe AD matras is gevuld met SensiDense en HRC schuim levert de matras een uitstekende stabiliteit en zal deze nauwelijks ondersteunend vermogen verliezen. Uit diverse testen is bewezen dat het lig gedrag van HRC schuim veel constanter is dan op het vroeger gebruikte HR schuim (koudschuim) Deze uniek anti decubitus matras is helemaal latex vrij en wordt geleverd met een incontinentie hoes of een luxe Micro Tencel 3D tijk.

Deron Presstige Combi Comfort DeLuxe AD Matras

Drukverlagend Sensi Dense Traagschuim

Dit schuim neemt de vorm van uw lichaam aan en heeft een druk verlagende werking. Het schuim heeft een open celstructuur  en is hoog ademend .  De matras heeft een lage temperatuur gevoeligheid en een uitstekende vocht en warmte regulering. Door zijn unieke vervaardiging is het Sensi Dense schuim geschikt voor hoge en langdurige belastingen over een lange periode. Het schuim heeft een hogere SG waarde zonder toevoeging van olie achtige substanties , die zorgt voor een hoog ademende open celstructuur. Het schuim werkt drukverlagend bij een normale omgevings temperatuur wat een zeer hoog comfort bied en ideaal is als AD matras ter preventie van decubitus t/m categorie 2 en werkt in veel gevallen zelfs curatief. De toplaag van het senidense traagschuim is 5 cm boven op de 14 cm dikke laag HRC schuim wat zorgt voor een perfecte combinatie in slaapcomfort.

Drukverdelend HRC Schuim

Onder het SensiDense traagschuim zit een 14 cm dikke laag van een druk verdelend Zwitsers HRC schuim wat een nieuwe innovatie in de matras wereld is en 1 van de beste ondersteunende en druk verdelende schuimen is dat er in een matras verkrijgbaar is . In combi met de 5 cm dikke laag traagschuim geeft dit het ultieme slaapcomfort wat ook ingezet wordt als AD matras. Dit schuim zal tijdens gebruik over een lange periode van jaren nauwelijks zijn stevigheid en druk verdelende eigenschappen verliezen en blijft veel constanter als vergelijking met het standaard HRC schuim.

Micro Tencel 3D matrashoes

Deze unieke matrashoes is gemaakt van Micro Tencel.  Door de natuurlijke eigenschap van het materiaal kunnen bacteriën niet groeien.  De distributie van het oppervlakte vocht verbetert , het zweet verdampt en het lichaam blijft koel.  Stoffen die gemaakt worden van Micro Tencel zijn zeer stabiel, zijde zacht en bieden een hoog comfort. Deze uniek hoes word door een special naaimachine gemaakt. Deze naaimachine produceert veel fijnere steken waardoor de hoes zeer zacht aanvoelt en veel meer elastisch is . Door de 3D border in de hoes wordt een optimale ventilatie bereikt.

Kenmerken
 • Heeft een drukverlagende werking
 • Zeer geschikt voor ouderen en senioren
 • Ter decubitus preventie tot categorie 2
 • Voorzien van Soft Touch
 • Uitermate geschikt voor personen met decubitus, bekken problemen, spier en gewrichtsklachten, schouder klachten .
 • Leverbaar in vele maten
 • Zeer duurzaam
 • Zeer goede warmte regulatie
 • Zeer goede vocht regulering
 • Voorzien van 5 cm traagschuim
 • 19 cm dik
 • Standaard afmeting 90 cm x 200 cm x 19 cm
 • Latex vrij
 • Brandveilig
 • Maximaal gebruikersgewicht 150 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Deron Prestige Combi Comfort DeLuxe AD Matras” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deron Prestige Combi Comfort DeLuxe AD Matras

De Deron combi comfort DeLuxe AD matras is een zorgmatras van een hoge kwaliteit. Deze matras wordt vaak ingezet ter preventie van decubitus en is opgebouwd uit twee lagen schuim. De bovenste top laag is van 5 cm SensiDense schuim(traagschuim). Lees …

Aantal:

Levertijd: Informeer naar de levertijd

Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline

Gratis Proefrit Aan Huis

Graag een proefrit met een scootmobiel of elektrische rolstoel aan huis ? Bel vrijblijvend voor meer informatie: 0545-296368 of maakt direct een gratis afspraak via onderstaand formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw gewenste afspraak in te plannen!. Geeft in het opmerkingen veld aan om welke producten het gaat. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag ? Of wilt u graag een totaal prijs weten inclusief alle opties die u wenst ? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de offerte toe.

Gratis Advies Aan Huis

Wilt u graag gratis advies aan huis over een sta-op stoel of traplift ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0545-296368 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.