Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Senioren Pantoffels - Verbandpantoffels

Een seniorenpantoffel zorgt voor de juiste ondersteuning van de voet. Hoe ouder u wordt hoe belangrijker de steun voor uw voeten is ook bij een pantoffel. Lees meer

5 resultaten

Senioren Pantoffels – Verbandpantoffels

Een seniorenpantoffel zorgt voor de juiste ondersteuning van de voet. Hoe ouder u wordt hoe belangrijker de steun voor uw voeten is ook bij een pantoffel. De fabrikant van onze medische schoenen (MSF) heeft daarom ook een pantoffel gemaakt speciaal voor senioren om optimale ondersteuning en comfort te geven. Ook een goed antislip zool is aan gedacht en zorgt dat glijden geen kans heeft en de veiligheid gewaarborgd wordt.

Makkelijk instappen Senioren Pantoffel

De MSF senioren pantoffel heeft een makkelijke en wijde instap met een klittenband sluiting. Hierdoor kunt u de zonder al te veel moeite aan en uitdoen. ook is de sluiting in strakheid iets te stellen waardoor u zelf bepaalt hoe strak deze pantoffel zit en deze ook geschikt is voor licht gezwollen voeten en voeten in verband. Heeft u echt hele dikke voeten dan raden wij aan om de Pulman verbandschoenen te nemen die zijn hier weer speciaal voor ontwikkeld.

Terug naar Verbandschoenen - Verbandpantoffels
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!