Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Bewegen en trainen

Het beoefenen van een sport is gezond, ongeacht uw leeftijd. U heeft minder kans op gezondheidsklachten als u voldoende beweegt. Op deze pagina vindt u verschillende hulpmiddelen waarmee u uw spieren kunt trainen en verstevigen en waarmee u uw lichaam soepel houdt. Werken aan uw conditie zorgt er bovendien voor dat u in het dagelijks leven minder snel vermoeid raakt. Lees meer

Hulpmiddelen Om Thuis bewegen en trainen

Het beoefenen van een sport is gezond, ongeacht uw leeftijd. U heeft minder kans op gezondheidsklachten als u voldoende beweegt.
Op deze pagina vindt u verschillende hulpmiddelen waarmee u uw spieren kunt trainen en verstevigen en waarmee u uw lichaam soepel houdt. Werken aan uw conditie zorgt er bovendien voor dat u in het dagelijks leven minder snel vermoeid raakt. Wilt u steun tijdens het lopen maar nog geen rollator ? Kijk dan eens naar een 4 wiel boodschappentrolley

Een fietstrainer of en hometrainer?

Met een fietstrainer traint u uw beenspieren vanuit uw eigen stoel. Ze kunnen ook worden gebruikt om uw armspieren te versterken. Wij hebben diverse fietstrainers in ons assortiment inclusief een opvouwbaar exemplaar dat u handig kunt vervoeren. Ook bij gebruik van een medische schoen of verbandslof is dit goed te combineren.
Met een hometrainer werkt u aan uw spieren, gewrichten en conditie. De hometrainer is speciaal ontwikkeld voor ouderen en mensen met lichamelijke ongemakken. Ook ideaal wanneer u bijvoorbeeld wilt afvallen. Ook zelf wandelen , met bijvoorbeeld een rollator of trainen op een driewielfiets helpt mee uw spieren soepel te houden. Ook als u veel gebruikt maakt van een scootmobiel of rolstoel is het goed om af en toe te trainen en uw spieren soepel en in beweging te houden. Op een scootmobiel of rolstoel heeft u namelijk weinig beweging en worden uw spieren strammer.

Handtrainers en armtrainers

Hand en armtrainers

We hebben verschillende soorten handtrainers, van gelballen tot handtrainers met veer. Massage ballen stimuleren de bloedsomloop in de hand. Armtrainers kunt u makkelijk aan een deur hangen. U kunt er uw bovenlichaam mee trainen. Er worden verschillende oefeningen bij de armtrainers meegeleverd.

Assortiment hulpmiddelen mobiliteit

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368 of ons mailen via info@totalezorgwinkel.nl.

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline