Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Arm En Handtrainers

Wilt u graag de spieren in uw handen trainen bij reuma of artrose ? Of heeft u last van een frozen schoulder ? Ontdek onze hulpmiddelen om thuis te trainen. Lees meer

7 resultaten

Arm En Handtrainers

Wanneer uw last heeft van weinig spierkracht in de handen door bijvoorbeeld reuma of artrose dan is het belangrijk dat u uw spieren in de handen regelmatig traint en soepel houd. Ook voor de doorbloeding in uw handen is het goed deze regelmatig 5 minuten te trainen . Wilt u graag de zenuwen in uw handen prikkelen ? Dan is een egelbal een goede optie. Voor de handtrainers hebben wij verschillende gelballen die u op sterkte kunt bestellen en zo langzaam aan de kracht in uw hand kunt opbouwen.

Frozen Schoulder

Heet u last van een frozen schoulder of een andere aandoening waarbij u uw schouder soepel moet houden en trainen ? Dan zijn hier speciale schoudertrainers voor die u eenvoudig aan een deur in huis kunt hangen en hier op een stoel voor kunt zitten of voor kunt gaan staan. De arm en schouder trainer is eenvoudig te bevestigen en daarna weer eenvoudig op te bergen na gebruik. Zo kunt u wanneer het uitkomt de arm en schoudertrainer gebruiken en zo langzaam beginnen met het herstel van uw schouder. Wij hebben verschillende soorten in ons assortiment zodat u zelf kunt kijken welke armtrainer het beste bij u past.

Onze hulpmiddelen op thuis te trainen

Terug naar Bewegen en trainen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline