Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Stoelfiets

Een stoelfiets is een handig hulpmiddel om uw benen te trainen en te zorgen voor een goede doorbloeding van uw onder en bovenbenen. Lees meer

4 resultaten

Stoelfiets

Een stoelfiets is een handig hulpmiddel om uw benen te trainen en te zorgen voor een goede doorbloeding van uw onder en bovenbenen. Het voordeel van een een stoelfiets is dat u geen grote hometrainer in huis heeft maar een kleine fietsje die u in de huiskamer voor uw eetkamerstoel of relax stoel kunt zetten. Bij een fietstrainer kunt u de weerstand aan de bovenzijde van de trainer instellen zodat u zelf kunt bepalen hoe zwaar u fietst.

Verschillen per stoelfiets

De grote verschillen per stoelfiets zijn vaak de antislip doppen aan de onderzijde en de mate waarin de stoelfiets kan schuiven op de ondergrond. Het ligt er natuurlijk ook aan u de stoelfiets meer onder u staat en de kracht van het trappen naar beneden werkt of dat u vooruit trapt en de kracht makkelijk de kans heeft om de stoelfiets te laten schuiven. De stoelfiets tegen een muur plaatsen is ook een oplossing om het schuiven tegen te gaan.

Opvouwbare stoelfiets

Een opvouwbare stoelfiets heeft als groot voordeel dat u deze eenvoudig kunt opvouwen en opbergen in een kast na gebruik. Zo heeft u deze niet in de kamer staan en staat deze uit het zicht. Vaak heeft een opvouwbare stoelfiets ook een display op de trainer die het aantal omwentelingen aangeeft.

Elektrische stoelfiets

Kunt u bijna niet meer zelf bewegen met uw benen maar moeten u benen wel beweging hebben om de spieren soepel te houden en de bloedsomloop te bevorderen ? Dan is een elektrische stoelfiets een goed optie. Deze fietstrainer helpt u de bewegingen te maken op de fietstrainer en doet de omwentelingen voor u . De snelheid is in te stellen in verschillende niveaus zodat u zelf kunt bepalen met een afstandsbediening in welke mate de elektrische fietstrainer u helpt.

Hulpmiddelen om thuis te trainen

Terug naar Bewegen en trainen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline