Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Hometrainers

Bekijk hier onze hometrainers speciaal ontwikkeld voor senioren met een lage instap en zeer soepel in gebruik Lees meer

2 resultaten

Hometrainers Met Lage Instap

Een hometrainer is een belangrijk hulpmiddel om fit te blijven die vooral in de koude dagen word gebruikt als u minder buiten komt en minder beweging heeft . Er zijn veel verschillende hometrainers op de markt maar speciaal voor senioren en mensen met een lichamelijke beperking is het fijn een hometrainer te hebben met een lage instap. Zo kunt u makkelijk op en af de hometrainer komen en zult u deze vaker gebruiken.

Hometrainer Voor Senioren

Of je nu jong of oud bent , voor iedereen is het goed om te bewegen. Vooral voor senioren is het belangrijk om de spieren en gewrichten soepel te houden. Het gaat niet eens zo zeer om zware cardio programma’s te doen maar wel dat u met regelmaat beweegt . Elke dag een minuut of 15 doet wonderen voor uw spieren en gewrichten en zorgt ervoor dat u fitter en opgewekter door de dag gaat.

Welke Hometrainer is het beste voor senioren ?

Het is voor senioren belangrijk dat u makkelijk op en af de hometrainer kunt stappen en dat deze bij voorkeur een lage instap heeft heeft zodat u stabiel en veilig een transfer kunt maken op en af de hometrainer. Ver is het goed dat de hometrainer verstelmogelijkheden heeft. Denk aan de hoogte en zitdiepte van het zadel en de verstelbaarheid van het stuur. Het juiste vliegwiel van een hometrainer is ook goed om na te kijken. De Tunturi hometrainer F-20 is speciaal ontwikkeld voor senioren . Deze heeft een vliegwiel dat zeer soepel fietst zodat u geen blessures kunt oplopen en is qua zithoogte, zitdiepte en het stuur helemaal voor u in te stellen. De hometrainer is voorzien van een lage instap en heeft een duidelijk scherm waar u goed uw hartslag, snelheid, tijd, calorieën en afgelegde afstand kunt aflezen. De weerstand is in 8 stappen in te stellen zodat voor iedereen de juiste weerstand beschikbaar is .

Vliegwiel van een hometrainer

Het vliegwiel van de hometrainer bepaalt hoe soepel de hometrainer fiets en niet met schokjes fietst of af en toe hapert. Daarom hebben wij hometrainers die speciaal voor senioren ontwikkeld zijn met een alge instap en een soepel vliegwiel . Zo kunt u op elke gewenste weerstand prettig fietsen en zo de training volgen die u nodig heeft. Elke hometrainer is van lichte naar sterke weerstand in te stellen in verschillende stappen zodat iedereen op een senioren hometrainer kan fietsen.

Instellen van een senioren hometrainer

Een hometrainer voor senioren is helemaal in te stellen aan de hand van uw lichaam. Zo kunt u de zithoogte, zitdiepte en de diepte van het stuur instellen zodat u deze eenvoudig kunt afstellen aan uw lengte en postuur. Dit is zeer eenvoudig te doen zodat u eventueel ook met 2 personen de hometrainer kunt gebruiken.

Arm en handtrainers of stoelfietsen

Terug naar Bewegen en trainen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline