Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Wandelstokken

Wandelstokken zijn een handig hulpmiddel bij het lopen. Ze zijn er in vele soorten en maten. Bij de Totale Zorgwinkel kunt u een wandelstok kopen met verschillende handvatten, een uitschuifbare wandelstok, een inklapbare wandelstok, een wandelstok opvouwbaar of met 4 poten en nog veel meer loop hulpmiddelen. Lees meer

Wandelstok voor extra steun

Wandelstokken zijn een handig hulpmiddel bij het lopen. Ze zijn er in vele soorten en maten. Bij de Totale Zorgwinkel kunt u een wandelstok kopen met verschillende handvatten, een uitschuifbare wandelstok, een inklapbare wandelstok, een wandelstok opvouwbaar of met 4 poten en nog veel meer loop hulpmiddelen.

Wandelstokken kopen met verschillende handvatten

Een ergonomisch of anatomisch handvat van een wandelstok verdeelt de druk gelijkmatig over uw handpalm. Gel handvatten zorgen ervoor dat u minder trillingen ervaart. De wandelstok met zwanenhals ontziet de gewrichten in uw pols en hand. Ook de houten wandelstok met klassiek handvat ontbreekt uiteraard niet in ons assortiment. Alle wandelstokken zijn op maat in te stellen.

Al Onze Wandelstokken

Opvouwbare wandelstokken

Wandelstokken die u kunt opvouwen zijn erg prettig als u op reis gaat, maar ook neemt u deze makkelijk mee in fietstas of mandje op de scootmobiel. Ze kunnen in 4 delen worden ingeklapt en nemen zo minimale ruimte in beslag. Een opvouwbare wandelstok bestaat vaak uit 4 delen zodat deze kleine en compact blijft.

Wandelstokken voorzien van een zitje of wandelstokken met 4 poten

Deze wandelstokken worden ook wel flipsticks genoemd. Wie bieden 3 verschillende uitvoeringen van deze wandelstokken aan.

Stokken die zijn voorzien van 4 poten geven een betere balans. Deze zijn aan te raden wanneer u last heeft van uw evenwicht. Ze hebben antislip doppen en zijn geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. De wandelstok met zitje kunnen tijdens het lopen gebruikt worden als wandelstok en uitgeklapt worden om te zitten. De wandelstok met 4 poten wordt veel gebruikt voor extra steun maar ook als hulp bij het opstaan uit bijvoorbeeld een bed of relax stoel.Een wandelstok kan ook prima gecombineerd worden met een medische schoen of verbandschoen.

Steunstokken met signalering

Signaleringsstokken voor slechtzienden, ook wel bekend onder de naam taststokken, zijn bijzonder licht in gewicht en voorzien van rode signaleringsbandjes. Wij hebben deze stokken in een vaste uitvoering en in een opvouwbare versie.

Lichtgewicht 4 Poot Wandelstokken Eiffel

Een 4 poot wandelstok eiffel geeft meer steun dan een standaard wandelstok en heeft door zijn basis een breder raakvlak met de ondergrond waardoor u meer stabiliteit tijdens het lopen heeft. Deze eiffel 4 poot wandelstok zijn er in verschillende uitvoeringen met keuze uit verschillende handvatten , hoogte verstellingen en breedte van de basis.

Wandelstok accessoires

Wij hebben verschillende doppen in ons assortiment die de grip verhogen. Net als handige polsbandjes of wandelstok klemmen en houder of kikker. Wilt u graag uw wandelstok meenemen op de scootmobiel of elektrische rolstoel ?Dan zijn hier speciale wandelstokhouders voor. Ook voor op de van raam duo fietsen worden speciale stokhouders op maat voor de fiets gemonteerd

Bekijk ook onze andere producten voor vrijheid in mobiliteit

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368 of ons mailen via info@totalezorgwinkel.nl.

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline