Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Wandelstokken

Wandelstokken zijn een handig hulpmiddel bij het lopen. Ze zijn er in vele soorten en maten. Bij de Totale Zorgwinkel kunt u een wandelstok kopen met verschillende handvatten, een uitschuifbare wandelstok, een inklapbare wandelstok, een wandelstok opvouwbaar of met 4 poten en nog veel meer loop hulpmiddelen. Lees meer

34 resultaten

Wandelstok voor extra steun

Wandelstokken zijn een handig hulpmiddel bij het lopen. Ze zijn er in vele soorten en maten. Bij de Totale Zorgwinkel kunt u een wandelstok kopen met verschillende handvatten, een uitschuifbare wandelstok, een inklapbare wandelstok, een wandelstok opvouwbaar of met 4 poten en nog veel meer loop hulpmiddelen.

Wandelstokken kopen met verschillende handvatten

Een ergonomisch of anatomisch handvat van een wandelstok verdeelt de druk gelijkmatig over uw handpalm. Gel handvatten zorgen ervoor dat u minder trillingen ervaart. De wandelstok met zwanenhals ontziet de gewrichten in uw pols en hand. Ook de houten wandelstok met klassiek handvat ontbreekt uiteraard niet in ons assortiment. Alle wandelstokken zijn op maat in te stellen.

Opvouwbare wandelstokken

Wandelstokken die u kunt opvouwen zijn erg prettig als u op reis gaat, maar ook neemt u deze makkelijk mee in fietstas of mandje op de scootmobiel. Ze kunnen in 4 delen worden ingeklapt en nemen zo minimale ruimte in beslag.

Wandelstokken voorzien van een zitje of wandelstokken met 4 poten

Deze wandelstokken worden ook wel flipsticks genoemd. Wie bieden 3 verschillende uitvoeringen van deze wandelstokken aan.
Stokken die zijn voorzien van 4 poten geven een betere balans. Deze zijn aan te raden wanneer u last heeft van uw evenwicht. Ze hebben antislip doppen en zijn geschikt voor zowel links- als rechtshandigen.

Steunstokken met signalering

Signaleringsstokken voor slechtzienden, ook wel bekend onder de naam taststokken, zijn bijzonder licht in gewicht en voorzien van rode signaleringsbandjes. Wij hebben deze stokken in een vaste uitvoering en in een opvouwbare versie.

Lichtgewicht looprekken

Standaard worden looprekken uitgevoerd met antislip doppen aan de poten. Er zijn looprekken die u ook kunt uitvoeren met 2 wielen en 2 slides. Bovendien zijn er looprekken die zijn voorzien van luxe zijtassen. Gaat uw voorkeur uit naar een eenvoudig rek dat licht van gewicht is, dan kunnen wij u ook zeker verder helpen. Deze looprekken zijn in hoogte verstelbaar en soms ook inklapbaar.

Wandelstok accessoires

Wij hebben verschillende doppen in ons assortiment die de grip verhogen. Net als handige polsbandjes of wandelstok klemmen en houder of kikker.

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368 of ons mailen via info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Mobiliteit
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!