Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Boodschappentrolleys

Wilt u een boodschappentrolley kopen? Dan bent u bij de Totale Zorgwinkel op het juiste adres! Want naast de standaard boodschappenwagens hebben wij ook aangepaste boodschappentrolley 4 wielen die u zowel kunt trekken als duwen. Ook de rollator en boodschappenwagen in 1 vindt u in ons assortiment. Deze boodschappenrollator functioneert als een boodschappentrolley met zitje. Lees meer

3 resultaten

Een handige én hippe boodschappentrolley

Wilt u een boodschappentrolley kopen? Dan bent u bij de Totale Zorgwinkel op het juiste adres! Want naast de standaard boodschappenwagens hebben wij ook aangepaste boodschappentrolley 4 wielen die u zowel kunt trekken als duwen. Ook de rollator en boodschappenwagen in 1 vindt u in ons assortiment. Deze boodschappenrollator functioneert als een boodschappentrolley met zitje.

Andersen boodschappentrolleys

Andersen levert niet zomaar boodschappentrolleys. Ze bieden boodschappenwagentjes met 2, 4 of 6 wielen. Deze laatste helpt u zonder inspanning trappen te overbruggen. Ze hebben afneembare, waterafstotende boodschappentassen met een ruime inhoud en hebben handige opbergvakjes. De trolley met 4 wielen is leverbaar in drie trendy kleuren.
Alle trolleys hebben een in hoogte instelbaar handvat en zijn voorzien van reflectoren.

Rollator en trolley in 1

Zowel Herdegen als Rollz hebben een boodschappentrolley die ook dienstdoet als rollator. Het merk Rollz is luxueuzer uitgevoerd dan Herdegen. Het heeft een prachtig design, oogt modern en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De duwbeugel kunt u naar voren klappen waardoor deze als rugleuning functioneert als het tijd is voor een rustmomentje.
Beide boodschappenrollators zijn inklapbaar.

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368 of ons mailen via info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Mobiliteit
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!