(3 klantbeoordelingen)

Rafys Enkelbrace

De Rafys Enkelbrace biedt een perfecte bescherming tegen herhaald zwikken, zonder de gebruiker te beperken in het afwikkelen van de voet. De Rafys Enkelbrace ADL/Werk/Sport is geschikt voor situaties tijdens het Algemeen Dagelijks Leven, werk en s…

Aantal:

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Beschrijving

Rafys Enkelbrace

De Rafy’s enkelbrace bied perfecte bescherming tegen het herhaaldelijk zwikken van de enkel zonder de gebruiker te beperken in het dagelijks gebeuren. De enkelbrace is geschikt voor dagelijks gebruik tijdens, werk, hobby of sport.

Juist Maat van de Rafys Enkelbrace

U vind de juiste maat door uw voetomtrek op het hoogste gedeelte van de wreef te meten. Hieronder vind u de juiste maat bijhorend bij de juiste omtrek. Op de afbeeldingen ziet u achtereen volgend het aantrekken van de brace.

S 23 – 26 cm.
M 26 – 28 cm.
L > 28 cm.

Ringsluiting van de Rafys Enkelbrace

De ringsluiting in de enkelbrace is het kenmerk van de Rafys enkelbrace. Door de ringsluiting en de banden op de juiste manier aan te leggen is men beschermt tegen verzwikking van de enkel terwijl de bewegingsvrijheid zo goed mogelijk blijft. Van de ringsluiting ondervind men geen hinder.

De banden van licht elastisch materiaal worden ten hoogte van de achillespees en onder de voet geplaatst en zorgen voor een verende en minder abrupte afremming. Het instellen van de afremming is optimaal mogelijk, zodat men op de lange duur dit steeds lichter kan instellen en langzaam kan afbouwen naar zonder enkelbrace te bewegen.
 

 

Rafys Enkelbrace

Kenmerken
 • Enkel instabiliteit (van lichte tot zware)Kapsel problematiek
 • Chronische Instabiliteit
 • Kraakbeen problematiek
 • Hypermobiliteit
 • Zwellingen (overmatig vocht in het gewricht)
 • Bandletsel problematiek (bijv. bij enkelbandlaesies)
 • Zware verstuikingen / verzwikkingen / verrekkingen / kneuzingen (distorsie) van de enkel
 • Irritatie van de enkelbanden
Specificaties
 • Merk: Rafys
 • Maat: L 28 cm >, M 26 t/m 28 cm, S 23 t/m 26 cm
 • Type: Enkelbrace
 • Kleur: Zwart

3 beoordelingen voor Rafys Enkelbrace

 1. Ton van Schie (geverifieerde eigenaar)

  Prima vvvvvvv

 2. Simon Bal (geverifieerde eigenaar)

  Werkt goed

 3. Rinus v. (geverifieerde eigenaar)

  Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(3 klantbeoordelingen)

Rafys Enkelbrace

De Rafys Enkelbrace biedt een perfecte bescherming tegen herhaald zwikken, zonder de gebruiker te beperken in het afwikkelen van de voet. De Rafys Enkelbrace ADL/Werk/Sport is geschikt voor situaties tijdens het Algemeen Dagelijks Leven, werk en s…

Aantal:

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline

Gratis Proefrit Aan Huis

Graag een proefrit met een scootmobiel of elektrische rolstoel aan huis ? Bel vrijblijvend voor meer informatie: 0545-296368 of maakt direct een gratis afspraak via onderstaand formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw gewenste afspraak in te plannen!. Geeft in het opmerkingen veld aan om welke producten het gaat. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag ? Of wilt u graag een totaal prijs weten inclusief alle opties die u wenst ? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de offerte toe.

Gratis Advies Aan Huis

Wilt u graag gratis advies aan huis over een sta-op stoel of traplift ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0545-296368 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.