Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Traplift Voor Buiten

Moet u buiten eerst een trap op om beven te komen ? Of wilt u graag de tuin in maar de trappen weerhouden u ervan ? Dan is een traplift voor buiten een uitkomst. Lees meer

1 resultaat

Traplift Voor Buiten

Moet u buiten eerst een trap op om beven te komen ? Of wilt u graag de tuin in maar de trappen weerhouden u ervan ? Dan is een traplift voor buiten een uitkomst. Deze trapliften kunnen zowel voor een trap met een bocht als een rechte trap gemonteerd worden. Deze trapliften zorgen ervoor dat u een veilige transfer kunt maken naar buiten of juist naar binnen. Graag op uw terras zitten of de ruin in ? Zorg voor veiligheid met een buiten traplift.

Eenvoudig in gebruik + Beveiligd

De trapliften voor buiten zijn eenvoudig te bedienen voor iedereen. Ook heeft deze een sleutel zodat niet iedereen de traplift kan gebruiken, ideaal als deze uitkomt op een openbare plek.

Veilige Traplift

Buiten dat onze trapliften de hoogste keurmerken en veiligheis graad hebben geeft een traplift ook veiligheid. Denk aan nat of glad weer die zorgen voor gladde treden op de trap. Met een buiten traplift hoeft u hier geen rekening mee te houden aangezien u altijd een veilige transfer maakt op de traplift.

Weersbestendige Traplift

Onze trapliften voor buiten  zijn zeer robuust gebouwd van de beste materialen. Door een speciale coating wordt de traplift beschermt voor alle weersinvloeden. De traplift wordt op een roestvrij stalen rails gemonteerd zodat u zeker weet dat de traplift niet zal roesten. Ook ontvangt u nog een speciale hoes dat de zitting en besturing vrij van weersinvloeden houd zodat u deze droog kunt gebruiken.

Kenmerken Van Een Traplift Voor Buiten

  • Geschikt voor rechte trappen en trappen met bochten
  • Weersbestendig
  • Gemaakt van de beste materialen
  • Zeer duurzaam
  • Eenvoudig en voor iedereen te bedienen
  • Voldoet aan de strengste veiligheidsnormen
  • Kleuren naar wens aan te passen
  • Modern design

Gratis Traplift Advies Gesprek

Om een goed beeld van de situatie te krijgen komt de traplift adviseur gratis bij u aan huis om de mogelijkheden en opties door te spreken en te kijken samen met u welke traplift het beste bij u past binnen uw budget. Om een gratis advies gesprek aan te vragen kunt u bij de trapliften zelf het offerte formulier invullen en wordt er binnen 1 werkdag contact met u opgenomen voor het maken van een gratis afspraak aan huis.

Assortiment Trapliften

Terug naar Trapliften
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline