Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

ToproStep

De Toprostep is een uniek systeem dat u veilig en comfortabel helpt de trap of en af te lopen. Bij gebruik van de ToproStep blijft u in beweging en houd u uw spieren soepel. Lees meer

1 resultaat

Topro Step

De Toprostep is een uniek systeem dat u veilig en comfortabel helpt de trap of en af te lopen. Bij gebruik van de ToproStep blijft u in beweging en houd u uw spieren soepel. De veilig hendel kunt u zelf verschuiven en heeft een val preventie systeem zodat u nooit kunt vallen.

Topro Step In Gebruik

De Topro Step wordt binnen enkele uren voor uw geinstalleerd en neemt net zoveel ruimte in als uw huidige trapleuning. Anderen kunnen dus nog gewoon gebruik maken van de normale breedte van de trap en ondervinden geen hinder van de Topro Step traploophulp. Zo kan deze ook in een gezinssituatie worden toegepast. Ook hoeft u geen aanpssingen of andere voorzieningen te treffen om de Topro Step traphulp te laten installeren.

Gratis Advies Aan Huis Topro Step Traploophulp

Wij komen altijd eerst gratis bij u aan huis om de situatie en de trap te bekijken en om samen met u uw wensen te bespreken. Van hieruit kunnen wij een goed overzicht van de trap en woning krijgen en kunnen wij een offerte voor u maken. Dit alles is gratis en vrijblijvend . Aan de hand daarvan kunt u beslissen wat u wilt . Wilt u de offerte door laten gaan dan kunnen wij de Topro Step traploophulp zeer snel bij u installeren. De installatie wordt door 1 persoon gedaan en duurt slechts enkele uren.

Andere mogelijkheden voor een traphulp

Terug naar Trapliften
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline