Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Medela Borstkolven

Waarschijnlijk moet u weer snel aan het werk of aan andere verplichtingen voldoen. In dat geval is uw borsten kolven een prachtige uitkomst. Bij de Totale Zorgwinkel verkopen wij de beste borstkolf van Medela. Hieronder een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Lees meer

3 resultaten

De beste borstkolf kopen voor het liefste kindje – Medela Borstkolf

Moedermelk bevat belangrijke stoffen die uw baby beschermen tegen talloze ziekten. Kunt u uw kindje 6 maanden moedermelk geven, dan is dat de ideale situatie. Maar helaas is dit lang niet altijd mogelijk. Waarschijnlijk moet u weer snel aan het werk of aan andere verplichtingen voldoen. In dat geval is uw borsten kolven een prachtige uitkomst. Bij de Totale Zorgwinkel verkopen wij de beste borstkolf van Medela. Hieronder een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

De kleinste handkolf ter wereld van Medela

De enkele handkolf van het topmerk Medela kunt u eenvoudig in uw tas meenemen. Deze handmatige kolf is de kleinste in zijn soort. Medela borstkolven hebben een Calma speen; met deze speen kan uw baby ademhalen en tegelijkertijd drinken Dit is de natuurlijke zuigtechniek van een baby. De handkolf is geschikt voor zo’n 10 afkolfmomenten in de week

Tijdbesparing met een elektrische borstkolf

Met een elektrische borstkolf stelt u snel en comfortabel uw kostbare moedermelk veilig. De Medela Swing Is meerdere malen bekroond dankzij zijn compacte ontwerp en moderne techniek. Ook deze borstkolf bootst het natuurlijke zuiggedrag van baby’s na. Dit noemen zij de 2-fasen afkolftechniek. Hierdoor ontstaat er een snellere toeschietreflex en een betere melkstroom. De Medela borstkolf is geluidsarm zodat u overal uw borsten discreet kunt kolven.

De Medela dubbele borstkolf

De Medela Swing Max flexi is een dubbele uitvoering van de enkele kolf Swing. De Medela Freestyle flex is speciaal ontworpen voor intensief, dagelijks gebruik. Deze behoort tot de kleinste kolven ter wereld. Het dubbel afkolven zorgt voor een hogere melkproductie en goed geleegde borsten. Bovendien bevat de melk hogere voedingswaarden. Ook hier wordt gebruik gemaakt van de 2-fasen techniek. Tevens kunt u de dubbele borstkolf huren bij de totale Zorgwinkel. Dit kunt u echter alleen regelen in onze thuiszorgwinkel in Neede.

Voorkom problemen met de juiste maat Medela borstschild

Bij elk kolfapparaat Medela zit een medium borstschild. Er zijn echter 5 verschillende maten borstschilden:

Small: 21 mm
Medium: 24 mm
Large: 27 mm
XLarge: 30 mm
XXLarge: 36 mm

Gebruikt u een verkeerde maat, dan kan dit veel pijn veroorzaken en leiden tot verstopte melkkanalen. Er kan zelfs borstontsteking ontstaan. Het is dus erg belangrijk dat u de juiste maat borstschild gebruikt.

Andere Medela Onderdelen en Accessoires

Klantenservice

Wilt u weten welke borstkolf er het meest geschikt voor u is? Onze medewerkers informeren u graag over de verschillen en attenderen u op het juiste gebruik. U kunt ze bereiken op nummer 0545-296 368. Mailen kan ook via info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Moeder & Kind
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline