Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Medela Flesjes & Medela spenen

Natuurlijk wilt u dat uw kindje goed drinkt. Een babyfles met goede speen speelt hierin een belangrijke rol. Op zoek naar de juiste fles of de beste speen? Medela biedt een breed assortiment en is van topkwaliteit. Lees meer

15 resultaten

De Medela flesjes en de Medela speen

Natuurlijk wilt u dat uw kindje goed drinkt. Een babyfles met goede speen speelt hierin een belangrijke rol. Op zoek naar de juiste fles of de beste speen? Medela biedt een breed assortiment en is van topkwaliteit.
Bent u op zoek naar een Medela handkolf of een Medela dubbele kolf, kijkt u dan op de pagina borstkolven.

Medela flesjes zonder BPA

Medela heeft twee formaat flesjes. Het flesje van 150 ml is geschikt voor baby’s tot 3 maanden. Hierna heeft uw baby meer voeding nodig en is een fles van 250 ml beter geschikt. De Medela flesjes zijn allemaal BPA vrij. Dit betekent dat alle producten van Medela die met moedermelk in aanraking komen vervaardigd zijn van polypropyleen. Alle flesjes zijn breukvrij, zodat er bij het vallen geen breuken of splinters ontstaan.
Medela flesjes kunt u aanschaffen met of zonder speen. Er zijn ook flesjes die een dekseltje hebben zodat uw melk zonder morsen kan worden bewaard.
Alle flesjes passen bij de kolven van Medela, inclusief de Medela Symphony.

De unieke Medela Calma speen

De universiteit van Australië heeft onderzoek gedaan naar het slik-, zuig- en adempatroon en het vacuüm niveau van een baby tijdens de borstvoeding. De uitkomsten van dit onderzoek zijn verwerkt in de Medela Calma speen. Met deze speen kunnen baby’s drinken op een natuurlijke manier. Dit houdt in dat ze zuigen, ademen en slikken zoals ze dit gewend zijn als ze drinken aan de moederborst. Bij een normale speen blijft de melkstroom op gang, ook als de baby niet zuigt. Met de Calma speen stopt de melkstroom wanneer het kindje even niet wil drinken, zoals dit ook gebeurt aan de borst. Omdat de baby met deze speen in zijn eigen vertrouwde ritme kan drinken is afwisseling tussen borst- en flesvoeding geen probleem.

Slow Flow en Medium Flow speen

De Medela Slow Flow speen is uitermate geschikt voor baby’s van 0 tot 3 maand oud. De speen zorgt voor een langzame melktoevoer zodat kans op verslikken minimaal is. Het is raadzaam de Medela Slow flow speen pas te gebruiken als de borstvoeding goed loopt. De Slow Flow speen is magnetron en vaatwasser bestendig.
De Medium Flow Speen heeft een normale melktoevoer stroom en is geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden oud. Ook hier is het raadzaam de Medium Flow Speen pas te gebruiken wanneer de borstvoeding goed loopt.
Alle spenen van Medela passen op alle flesje van Medela.

Al onze Medela Producten

 

Klantenservice

Heeft u vragen over een onderdeel van Medela of staat een onderdeel dat u zoekt er niet bij? Neemt u dan contact met ons op. Wij overleggen dan met deze fabrikant en zoeken naar een passende oplossing. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0545-296 368 of via email

Terug naar Moeder & Kind
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline