• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen

Moeder & Kind

U wilt ook het beste voor Uw baby, kijk dan hier voor borstkolven, flessen en onderdelen van de topmerken Medela en Avent. Ook in kraam artikelen ruime keuze.
Toon meer

Het beste voor moeder en kind bij de Totale Zorgwinkel

De kraamtijd is voor moeders altijd een bijzondere periode. Het geven van borstvoeding staat bij velen hoog op de agenda. Tijdens het eerste half jaar van uw baby beschermt moedermelk uw kindje tegen talloze ziekten. Bij de totale Zorgwinkel bieden wij het beste van het beste als het gaat om kolfen, flesjes en spenen: het merk Medela. Ons assortiment kraamartikelen vormt de basis voor elke kinderkamer. Hulpmiddelen die ondersteuning bieden tijdens de zwangerschap of na de bevalling vindt u op de pagina overig.

Medela borstkolven, flesjes en spenen

De borstkolven en babyproducten van Medela zijn van absolute topkwaliteit. Zo is de handkolf van Medela de kleinste ter wereld. De elektrische borstkolven zijn bekroond door hun moderne techniek.  De zogenaamde 2-fasen afkolftechniek is gebaseerd op het natuurlijke zuiggedrag van baby's. Van dit merk hebben wij ook dubbele borstkolven in ons assortiment.
Er is volop keuze in Medela flesjes en spenen. De Calma speen Is dusdanig ontwikkeld dat uw kindje tijdens het drinken kan zuigen, slikken en ademhalen. Accessoires zoals koeltassen en flessenwarmers en onderdelen kunt u vinden op de verschillende Medela pagina's.

Kraamartikelen

Er zijn diverse kraamartikelen die niet mogen ontbreken in de kinderkamer zoals een goed babymatras van koudschuim of een nauwkeurige babyweegschaal. Diverse artikelen zijn voor de nieuwbakken moeder handig of prettig. Een zwangerschapsband bijvoorbeeld biedt comfortabele ondersteuning aan uw rug en buik. En bekkenband helpt u na de bevalling aan een betere houding, zodat klachten ontstaan door bekkeninstabiliteit worden verminderd.

Klantenservice

Tijdens uw zwangerschap zijn er veel voorzorgsmaatregelen te nemen. Sommige zijn verplicht, andere niet. Heeft u vragen over babyartikelen of wilt u bepaalde producten bekijken, dan bent u van harte welkom in onze thuiszorgwinkel in Neede. U kunt uw vragen ook telefonisch aan onze medewerkers van de klantenservice stellen op telefoon 0545-296 368. Tot slot kunt u ons ook mailen via [email protected].

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »