Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Medela borstkolf accessoires

In ons assortiment vindt u verscheidene producten die u helpen bij het pijnloos geven van borstvoeding. Daarnaast bieden wij verschillende hulpmiddelen voor de Medela borstkolven. Hieronder een kort overzicht. Lees meer

13 resultaten

Medela borstkolf accessoires

Moedermelk is de beste voeding voor baby’s tot 6 maanden. Het geven van borstvoeding vraagt echter erg veel van uw borsten. Vooral uw tepels kunnen het zwaar te verduren krijgen. In ons assortiment vindt u verscheidene producten die u helpen bij het pijnloos geven van borstvoeding. Daarnaast bieden wij verschillende hulpmiddelen voor de Medela borstkolven. Hieronder een kort overzicht.

Bekijk het gehele assortiment van Medela

Het juiste borstschild

Kolft u uw moedermelk af, dan is het belangrijk dat u het juiste borstschild gebruikt. Een niet goed passend borstschild geeft klachten tijdens het afkolven. Het kan leiden tot verstopte melkkanalen en in het uiterste geval zelfs borstontsteking. Borstschilden zijn er in vijf maten van smal tot xxlarge. Op de pagina PersonalFit borstschild kunt u lezen welke maat er het beste bij u past. Uiteraard passen alle Medela borstschilden op de verschillende soorten kolfapparaten van Medela.

Extra bescherming voor uw borsten tijdens de borstvoedingsperiode

Zijn uw tepels door het geven van borstvoeding extra gevoelig of heeft u last van tepelkloven, dan hebben wij een unieke oplossing: de Silver Caps. Deze zilveren tepelbeschermers komen uit Italië. Ze werken helend en verkoelend en zijn antibacterieel. U draagt ze tussen de voedingen door of ’s nachts in uw bh.
Zoogkompressen beschermen tegen bacteriën, doorlekken en geurtjes. De wasbare zoogkompressen van Medela zijn zeer dun en hebben een hoog draagcomfort. U kunt ze wassen op 40 of 60 graden. Medela biedt ook zoogkompressen die u na het dragen weg kunt gooien. Een speciale kleefstrook zorgt ervoor dat de kompressen op de goede plaats blijven zitten.
De PureLan 100 Medela tepelzalf voorkomt uitdroging van uw huid, maar verzacht ook de ruwe huid en droge lippen van uw baby.

Medela moedermelk bewaarzakjes en QuickClean magnetronzakken

In de moedermelk bewaarzakjes van Medela kunt u uw melk lang bewaren of zelfs eenvoudig invriezen. Zo heeft u altijd een voorraadje bij de hand. De bewaarzakjes kunt u ook aansluiten op de kolf Medela.
Met de QuickClean magnetron zakjes reinigt u al uw Medela accessoires. U steriliseert flesjes, spenen en kolfonderdelen moeiteloos binnen 3 minuten in uw magnetron. Een zakje kan 20 keer worden gebruikt.

Klantenservice

Heeft u vragen over een onderdeel van Medela of staat een onderdeel dat u zoekt er niet bij? Neemt u dan contact met ons op. Wij overleggen dan met deze fabrikant en zoeken naar een passende oplossing. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0545-296 368 of via email info@totalezorgwinkel.

 

Terug naar Moeder & Kind
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline