Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Beeldschermloepen Tafelmodel

Loepen voor slechtzienden zijn er in eenvoudige uitvoeringen (zie loepen en loeplampen) en in luxe, elektronische uitvoeringen. Deze zijn weer onderverdeeld in handloepen, beeldschermloepen en loepen met een groot display. Het voordeel van deze loepen is dat u ze persoonlijk naar wens kunt instellen. Lees meer

4 resultaten

Beeldschermloep Tafelmodel

Loepen voor slechtzienden zijn er in eenvoudige uitvoeringen (zie loepen en loeplampen) en in luxe, elektronische uitvoeringen. Deze zijn weer onderverdeeld in handloepen, beeldschermloepen en loepen met een groot display. Het voordeel van deze loepen is dat u ze persoonlijk naar wens kunt instellen zodat u weer beter kunt zien.

De compacte elektronische handloep

Handloepen zijn bijzonder handig in gebruik. U kunt ze makkelijk meenemen en ze zijn ideaal om de kleine lettertjes op verpakkingen of de tekst op een menukaart te vergroten.
Bij de elektronische handloepen kunt u de vergroting zelf instellen. Maar ook het contrast kunt u aanpassen. Door de loep bijvoorbeeld in te stellen op zwart/wit, wordt het verschil tussen de letters en de achtergrond groter. Bij sommige exemplaren kunt u zelfs verschillende kleuren kiezen.
De handloepen zijn zowel zonder als met LED verlichting verkrijgbaar.

De bijzondere beeldschermloep

De TV Reader is een bijzondere loep. Met de muis gaat u over de tekst die u wilt lezen, waarna deze verschijnt op een beeldscherm. Zowel de vergrotingsfactor als de contrastkleuren kunt u zelf instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook de grootcijfer spelletjes als kruiswoord of een woordzoeker goed lezen.

Loepen met een groot beeldscherm

Het lezen vanaf een beeldscherm is bijzonder prettig. Loepen met een beeldscherm hebben het formaat van een tablet. Ze zijn voorzien van een standaard waardoor u uw handen vrijhoudt. Ook hier kunt u zelf bepalen hoe vaak u de tekst vergroot wilt zien. Ook kunt u gebruik maken van verschillende kleuren om het contrast tussen letters en achtergrond te vergroten. Kiest u voor een handloep op een statief dan is een leesplankje ook altijd een uitkomst zodat u rechtop kunt lezen met de vergroting van een loeplamp.

Hulpmiddelen slechtzienden

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Beter zien
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline