Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Beter zien

Onder de categorie ‘beter zien’ vindt u een ruim aanbod aan hulpmiddelen voor slechtzienden. Wij bieden producten van gerenommeerde merken die bekend staan om hun innovatie en kwaliteit op het gebied van slechtziendheid. Wij voeren o.a. merken van Low Vision, Zoomax, Fysic, Wenko, Eschenbach, Able2 en Schweizer. Omdat wij een ruime voorraad hebben, heeft u uw bestelling doorgaans de volgende dag in huis. Lees meer

Beter Zien – Hulpmiddelen voor slechtziende mensen

Onder de categorie ‘beter zien’ vindt u een ruim aanbod aan hulpmiddelen voor slechtzienden. Wij bieden producten van gerenommeerde merken die bekend staan om hun innovatie en kwaliteit op het gebied van slechtziendheid. Wij voeren o.a. merken van Low Vision, Zoomax, Fysic, Wenko, Eschenbach, Able2 en Schweizer.
Omdat wij een ruime voorraad hebben, heeft u uw bestelling doorgaans de volgende dag in huis.

Van vergrootglas en loeplamp tot beeldschermloep

Sommige activiteiten vragen om een haarscherp beeld. Of het nu gaat om lezen, televisiekijken of achter uw computer werken; duidelijk zicht maakt uw activiteit een stuk leuker en gemakkelijker. De Totale Zorgwinkel verkoopt talloze hulpmiddelen die u hierbij helpen. Van eenvoudige zakloepen tot loeplampen voor creatieve activiteiten tot elektronische loepen voor het vele malen vergroten van bijvoorbeeld teksten.

Kalenders en dagklokken

U blijft eenvoudig bij de tijd met onze grootletter kalenders en klokken. Hieronder vallen ook horloges en wekkers met of zonder sprekende stem. De meeste klokken beschikken over een alarmfunctie zodat u een signaal hoort die u wekt of bijvoorbeeld herinnert aan het innemen van uw medicatie.

Grootletter agenda’s, adresboeken en spelletjes

Met agenda’s en alenders met grote letters en extra ruimte om te schrijven kunt u uw afspraken en dagen beter overzien.
Speelt u graag spelletjes? Dan hebben wij een ruim assortiment speelkaarten met grote letters en symbolen, zodat u gewoon mee kunt blijven doen aan een spelletje kaarten. Dit geldt ook voor bekende spelletjes als Mens-erger-je-niet, of bijvoorbeeld Rummikub. Ook hebben wij bingokaarten met grote cijfers, zodat u geen prijs hoeft te missen.

Speciale brillen en handige hulpmiddelen voor slechtziende mensen

Overzet zonnebrillen zijn brillen die u voor uw eigen bril plaatst. Ze zijn er met verschillende kleuren lenzen. Eschenbach biedt hoge kwaliteit brillen die uw televisie- of beeldscherm vergroten of nauwkeurige klusjes of creatieve activiteiten mogelijk blijven maken.
Onder de categorie Diversen vindt u handige hulpmiddelen die u helpen bij bepaalde handelingen of creatieve bezigheden.

Alle hulpmiddelen voor slechtzienden op een rij

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor u klaar als u vragen heeft over producten voor slechtzienden. U kunt ze bellen op telefoon 0545-296 368 of mailen via info@totalezorgwinkel.nl.

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline