Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Diverse slechtzienden

Bent u slechtziend of blind, dan zijn er slimme hulpmiddelen die u kunnen helpen. Bij de Totale Zorgwinkel hebben wij een ruim assortiment aan middelen, van grootletter adresboeken tot lichtgewicht wandelstokken of een sprekende personenweegschaal. Een kort overzicht vindt u hieronder. Lees meer

24 resultaten

Handige hulpmiddelen van slechtzienden

Bent u slechtziend of blind, dan zijn er slimme hulpmiddelen die u kunnen helpen. Bij de Totale Zorgwinkel hebben wij een ruim assortiment aan middelen, van grootletter adresboeken tot lichtgewicht wandelstokken of een sprekende personenweegschaal of klok. Een kort overzicht vindt u hieronder.

Hulpmiddelen voor uw persoonlijke verzorging

Het innemen van uw medicatie op de juiste momenten is belangrijk voor uw gezondheid. Wij hebben verschillende medicijndoosjes, zowel met grote letters als voorzien van een Nederland sprekende stem. Vergrootspiegels zijn handig bij het scheren, tandenpoetsen en noem maar op. Ze zijn er met en zonder verlichting en vergroten uw zicht 3x.
Handig is de weegschaal die uw gewicht uitspreekt in de Nederlandse taal, maar waar ook uw gewicht op af te lezen is.

Hulpmiddelen voor uw veiligheid

De Niveau Detector gebruikt u bij het verwarmen van vloeistoffen. Zodra water of bijvoorbeeld koffie dreigt over te lopen geeft de detector een signaal.
Wanneer u de button “ik ben slechtziend” opspeldt, weten omstanders dat u een visuele handicap heeft en wordt er sneller rekening met u gehouden. Er zijn ook stickers en een bordje met de letters SZ die dezelfde functie hebben.
Verschillende stokken kunnen u helpen veilig te manoeuvreren over straat. Er zijn opvouwbare taststokken en lichtgewicht steunstokken. Ook de bekende herkennings- en signaleringsstok voor blinden en slechtzienden is opvouwbaar.

Hulpmiddelen voor uw gemak

Luistert u graag naar de radio, dan is de FM radio met eenvoudige bediening een uitkomst. Afstandsbedieningen die makkelijk te bedienen zijn en van grote letters zijn voorzien helpen u de juiste zender te kiezen. In een geldmatje of Euroclip kunt u munten bewaren en makkelijk terugvinden. Ze zijn voorzien van brailletekens. Met bumpons kunt u waar u maar wilt markeringen aanbrengen. Er zitten er 100 op een vel. Daylight spaarlampen geven een optimale kleurherkenning, waardoor u details beter kunt zien. Een kalenderklok geeft u een goed overzicht van tijd, dag en datum en geeft rust aan de gebruiker. De teksten en datum zijn in grote cijfers en letters zodat deze goed zichtbaar zijn.

Hulpmiddelen voor uw hobby’s

Of u nu graag naait, achter de computer zit of leest; verschillende producten helpen u bij het uitvoeren van uw hobby. Leest u graag, dan zijn de boekenstandaarden erg prettig om mee te werken. Ze zijn er ook voor kranten en magazines. De boekenpoef is speciaal ontwikkeld om uw armen, polsen, schouders en nek te ontlasten en zijn ook ideaal als houder voor uw tablet.
Grootletter agenda’s en adresboeken helpen u bij het vastleggen van afspraken en adressen. Met een elektronische beeldschermloep of handloep kunt u eenvoudig teksten of dingen uitproberen.

Overzicht Voor Slechtzienden

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Beter zien
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline