Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Loepen & Loeplampen

Een handloep of loeplamp helpt u weer zelfstandig dingen lezen en ondernemen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf weer de krant lezen of een tijdschrift of een puzzel maken. Ook met het handwerken wordt een loeplamp vaak ingezet aangezien deze met een statief aan tafel of op een poot staat en u twee handen vrij heeft om met het handwerken bezig te gaan. Lees meer

Loepen & Loeplampen

Een handloep of loeplamp helpt u weer zelfstandig dingen lezen en ondernemen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf weer de krant lezen of een tijdschrift of een puzzel maken. Ook met het handwerken wordt een loeplamp vaak ingezet aangezien deze met een statief aan tafel of op een poot staat en u twee handen vrij heeft om met het handwerken bezig te gaan.

Handloep

Een handloep kan makkelijk worden meegenomen en zo ook bijvoorbeeld gebruikt worden om de prijskaarten in een supermarkt te lezen. Wilt u graag grote stukken in de krant lezen dan wordt vaak een leesliniaal of een loeplamp ingezet. Deze staat vrij en heeft een groot leesoppervlak zodat u een regel in 1 x kunt lezen zonder dat u de hele tijd met een loep in de hand heen en weer hoeft te gaan. Ook heeft een loeplamp vaak een daylight verlichting erin die het te lezen stuk zeer goed uitlicht en zorgt voor een hoog contrast wat de leesbaarheid ook sterk verbeterd.

Ons assortiment in loepen

Voor het lezen van een dagklok of grootcijfer wekker is dit vaak niet nodig aangezien hier de cijfers en letter al groot zijn aangepast, net zoals in een grootletter adresboek. Voor het lezen met een loep of loeplamp zijn nog diverse hulpmiddelen voor slechtzienden verkrijgbaar zoals o.a een leesplankje wat het leze met een loeplamp rustiger en makkelijker maakt. Speelt u graag spelletjes dan is voor het schrijven op een woordzoeker of kruiswoord puzzel een loeplamp uitermate geschikt.

Mogelijkheden voor slechtzienden

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline