Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Handloep

Bekijk hieronder ons assortiment in handloepen met diverse afmetingen, vormen en vergrotingen. Een handloep is handig en makkelijk in gebruik zodat u goed kunt lezen met de vergroting die u nodig heeft. Lees meer

10 resultaten

Handloep

Een handloep is een handig hulpmiddel om letters uit een boek of aanbieding uit een advertentie te vergroten. Een handloep is over het algemeen licht in gebruik en heeft een fijne handgreep waarmee u deze vast pakt. De meeste handloepen zijn voorzien van verlichting die op batterijen werken. Zo kunt u extra contrast geven aan het te vergroten object en het vaak nog beter lezen.

Verschillende Vergrotingen Handloep

Een handloep is te koop in diverse soorten vergrotingen. U kunt hierbij denken aan vergrotingen van 1,5 x tot 7 x vergroting. Wel is het zo hoe groter de vergroting hoe kleiner het glas wordt. Wilt u de handloep dus echt voor het lezen gebruiken dan is het fijn dat u een groot oppervalk in 1 x vergroot en niet de hele tijd heen en weer hoeft te gaan met de loep. Een leesliniaal is hierbij ook een uitkomst. Een andere optie om een groot oppervalk te lezenmet een grote vergroting van 5 x of hoger is een elektronische loep.

Ons assortiment in loepen en loeplampen

Terug naar Loepen & Loeplampen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!