Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Elektronische Loep

Een elektronische loep is een beeldscherm die u op de krant of bijvoorbeeld een prijskaart kunt zetten en hier de vergroting van persoonlijk kunt instellen Lees meer

4 resultaten

Elektronische Loep

Een elektronische loep is een beeldscherm die u op de krant of bijvoorbeeld een prijskaart kunt zetten en hier de vergroting van persoonlijk kunt instellen. Zo kunt zelf de vergroting instellen en de contrast kleuren tussen de achtergrond en de letters. Zo is een elektronische loep altijd bij te stellen na uw situatie en de vergroting die u nodig heeft.

Verschillende elektronische loepen

Elektronische loepen zijn er in verschillende maten en mate van helderheid. Gebruikt u de elektronische loep vooral om te lezen ? Zorg dan voor een redelijk grootscherm zodat u niet de hele tijd met de loep heen en weer hoeft te gaan om de hele zin te lezen. Een heldere loep is dan die geschikt is om te lezen is dan de Clover 5 of de Clover 7S. Wilt u graag kleine dingen bekijken zoals prijskaarten, advertenties in de krant ? en de loep graag meenemen met een compact formaat ? Dan is een kleine beeldschermloep meer dan voldoende en geeft u ook de vergroting die u nodig heeft..

Instellen Elektronische beeldschermloep

Het grote voordeel van een elektronische beeldschermloep is dat u de vergroting zelf kunt instellen vaak van 2 tot 20 x en het contrast zelf kunt instellen op achtergrond kleur en tekst kleur. Zo kunt u kiezen welk contrast het beste leesbaar is voor u. Het voordeel van zelf de vergroting instellen is dat de loep veel langer voldoet aan u behoefte. Mochten u ogen met de jaren nog meer achteruit gaan dan is de vergroting dus bij te stellen en kunt u de beeldscherploep gewoon blijven gebruiken in tegenstelling tot een handloep waarbij de vergroting vast is.

Hulpmiddelen Voor Slechtzienden En Blinden

 

Terug naar Loepen & Loeplampen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline