Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Loepbril

Een loepbril lijkt op een gewone bril die je op kunt zetten om dingen beter te zien. Alleen bij een loepbril is de verhoging en de sterkte instelbaar en veel groter dan bij een gewone bril. Lees meer

2 resultaten

Loepbril

Een loepbril lijkt op een gewone bril die je op kunt zetten om dingen beter te zien. Alleen bij een loepbril is de verhoging en de sterkte instelbaar en veel groter dan bij een gewone bril. Een loepbril heeft namelijk loepglazen met de lenzen van een gewone loep alleen hoeft u deze niet meer vast te houden. Super handig tijdens het lezen of bijvoorbeeld handwerken. De lenzen van een loep bril zijn met een wieltje te verstellen zodat u deze zelf op iedela sterkte en helderheid kunt stellen. Elk oog is immer anders en zo stelt u de loepbril zelf naar uw eigen ogen af.

Een Loepbril een goede oplossing

Een loepbril is een goede oplossing voor mensen die minder zien en toch nog graag de krant, tijdschrift of tv willen kijken. Het grote voordeel van deze brillen is dat u uw handen vrij heeft en zo ontspannen kunt lezen of tv kijken. De loep is per oog apart in te stellen en zo dus af te stellen als uw ene oog slechter is als het andere oog. Voor tv kijken en het lezen zijn twee aparte brillen ontwikkeld. Deze detail bril voor het handwerken en lezen op een afstand van circa 30 – 45 cm en de tv bril voor grotere afstanden als u in de luie stoel tv kijkt.

Loeplampoen en loepen als hulpmiddel voor slechtzienden

Terug naar Loepen & Loeplampen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline