Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Loeplampen

U bent op zoeken naar een loeplamp ? Bekijk hieronder onze mogelijkheden in loeplampen, zowel online als in onze showroom verkrijgbaar. Lees meer

4 resultaten

Loeplampen

Een loeplamp is zeer geschikt voor mensen die met de handen vrij willen lezen of handwerken en in een groot oppervlak willen lezen met een duidelijk vergroting. Een loeplamp heeft een duidelijke verlichting die zorgt voor een extra duidelijk contrast naast de heldere vergroting. De Daylight loeplampen geven de beste vergroting en lichten het te vergroten object het beste uit.

Loeplamp aan tafel

Standaard kunt u de loeplamp aan tafel maken met een meegeleverde klem waar u deze stevig in kunt zetten. Zo kunt u aan een vaste plek aan tafel lezen of handwerken .

Loeplamp op een vloerstatief

Wilt u liever de loeplamp op een vloerstatief zodat u deze op poot kunt verrijden en neerzetten waar u wilt ? Ideaal als u de loeplamp bijvoorbeeld als schoonheidsspecialiste gebruikt of bijvoorbeeld wil afwissen van eettafel naar relax stoel en zo de loeplamp makkelijk kunt verrijden. Sommige modellen hebben als standaard een verrijdbare poot en een klem voor op tafel zodat dit er allemaal al bij in zit . Bij andere modellen dient u de verrijdbare poot apart aan te schaffen.

Vorm van de loeplamp

Een loeplamp is zo gemaakt dat u deze helemaal naar wens kunt bewegen met verschillende scharnierende onderdelen. Zo kunt u de loeplamp altijd in positie zetten die u wilt en heeft u altijd een fijne houding in gebruik.

Assortiment voor blinden en slechtzienden

 

Terug naar Loepen & Loeplampen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline