Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Kalenderklokken & Dagklokken

Een kalenderklok is een klok die naast de tijd ook de datum aangeeft. Er zijn kalenderklokken met nog meer functies, zoals het aangeven van de temperatuur. Sommige klokken hebben een wijzerplaat, sommigen hebben een tijdsaanduiding in cijfers. Er zijn kalenderklokken die u overal kunt neerzetten en anderen die u kunt ophangen. Alle klokken hebben één overeenkomst: ze hebben allemaal grote letters, zodat ze voor elke slechtziende duidelijk afleesbaar zijn. Lees meer

7 resultaten

Klok Met Tijd En Datum – Kalenderklok

Een kalenderklok is een klok die naast de tijd ook de datum aangeeft. Er zijn kalenderklokken met nog meer functies, zoals het aangeven van de temperatuur. Sommige klokken hebben een wijzerplaat, sommigen hebben een tijdsaanduiding in cijfers. Er zijn kalenderklokken die u overal kunt neerzetten en anderen die u kunt ophangen. Alle klokken hebben één overeenkomst: ze hebben allemaal grote letters, zodat ze voor elke slechtziende duidelijk afleesbaar zijn.

Totale Aanbod Voor Slechtzienden

Klokken met verschillende taalinstellingen

Wilt u graag een klok die u in uw eigen taal kunt instellen? Diverse kalenderklokken zijn instelbaar in talen als Frans, Duits, Engels, Spaans, Pools of bijvoorbeeld Italiaans. Dag en datum, maar ook bijvoorbeeld de temperatuur kunnen in deze taal worden vertoond.

Sprekende kalenderklok met alarm

De Low Vision alarmklok laat de tijd niet alleen zien, maar laat deze ook horen. Met een druk op de knop vertelt een Nederlandstalige stem u hoe laat het is. De klok kunt u ook gebruiken als wekker dankzij de alarm- en sluimerfunctie.

Kalenderklok met agendafunctie

De Dayclock is een klok waarop u duidelijk de datum, tijd en dag kunt aflezen. Bijzonder aan deze klok is de agendafunctie. Deze kan worden aangestuurd met een pc, tablet of smartphone. Zo kunt u een melding naar de klok sturen dat er vandaag iemand jarig is of dat er iemand langs komt op een bepaalde tijd. Zelfs foto’s kunt u naar deze bijzondere klok versturen!
Voor deze kalenderfunctie heeft u een abonnement nodig. Deze kost € 3,- per maand.
De Dayclock is een prettige klok voor mensen die vergeetachtig zijn. Zo hebben ze houvast en weten ze waar ze die dag aan toe zijn.

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Beter zien
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline