TZ Dayclocks Generations 10 – Kalenderklok – Beeldbellen – Agenda Functie

De Dayclocks Generations is een digitale kalenderklok met agenda en fotoalbum functie. Deze dementie klok kan ten aller tijden bereikt worden op afstand met uw smartphone, computer of tablet. U kunt hier op afstand afspraken en foto’s inzetten zodat de persoon waar het om gaat deze op de dayclock te zien krijgt. Ook heeft de nieuwe Dayclocks Generations een functie om zeer eenvoudig beeld te bellen en spraakberichten te sturen.

Aantal:

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Beschrijving

TZ Dayclocks Generations 10 – Kalenderklok – Beeldbellen – Agenda Functie

De Dayclocks Generations is een digitale kalenderklok met agenda en fotoalbum functie. Deze dementie klok kan ten aller tijden bereikt worden op afstand met uw smartphone, computer of tablet. U kunt hier op afstand afspraken en foto’s inzetten zodat de persoon waar het om gaat deze op de dayclock te zien krijgt. Ook heeft de nieuwe Generations Dayclocks een functie om zeer eenvoudig beeld te bellen en spraakberichten te sturen.

De TZ Dayclocks Generations Dementieklok

Op het moment dat je ouder wordt , komt vergeetachtigheid vaak om de hoek kijken. Het begint over het algemeen met kleine dingen maar kan uitlopen tot dementie. Het onthouden van dagelijkse dingen, afspraken, dag en tijd kan lastig zijn. De Dayclocks bied hier uitkomst bij en zorgt voor grip en structuur.

Wat is een Dementieklok ?

Met een dementieklok zorgt u voor overzicht en structuur voor uw dierbare met geheugen problemen. U beheert alle instellingen op afstand en blijft in contact via uw smartphone of tablet.

Alle Functies Van De Dayclocks Generations

Een dementieklok is meer dan een duidelijke weergave van tijd en datum. Zo kunt u:

 • Kiezen voor een duidelijke en simpele weergave van tijd, dagdeel en datum.
 • Analoog weergeven van de tijd voor gemakkelijker inzicht.
 • Weergeven van de huidige temperatuur.
 • Op afstand foto’s of berichten
 • Hiermee een leuke foto delen met uw naaste.
 • Onbeperkt videobellen: op afstand kunt u er zo toch voor iemand zijn.
 • Een gesproken bericht instellen of achterlaten: het horen van een stem komt soms beter binnen dan het lezen van een boodschap.
 • Een geschreven bericht instellen of achterlaten: zo laat u een persoonlijke notitie, herinnering of boodschap zien op het scherm.

Eenvoudig In Gebruik

Het instellen van de DayClock gaat heel gemakkelijk. Dankzij de mobiele app voor verzorgers en familie, kan de klok op afstand worden ingesteld. Zo kunt u, thuis vanaf de bank, een foto delen, afspraak toevoegen of herinnering klaarzetten. Een dementieklok van DayClocks zorgt voor verbinding!

Als we met ons gezin op pad gaan maken we eigenlijk altijd even een foto voor mijn vader. Die zetten we in de DayClocks-app en ziet hij dan meteen. Hij geniet van de foto’s en wij vinden het leuk mijn vader op deze manier wat extra te kunnen betrekken!’’

De app biedt veel mogelijkheden in het aanpassen van boodschappen, agenda-items of notities. Bovendien is de app voor de hele familie te downloaden en samen te gebruiken: zo blijft u allen gemakkelijk in contact! De speciale knop voor beeldbellen zorgt dat u snel in verbinding staat met uw dierbare

De TZ Dayclocks Generations Als Hulpmiddel Voor Structuur

Kalenderklok Videobellen

Met de Dayclocks Generations kunt u eenvoudig video bellen via uw eigen telefoon, tablet of computer. Zo kunt u vaker in contact komen met uw dierbare en ondersteunen wanneer dit nodig is . Ideaal als u verder weg woont en toch vaker live contact met elkaar wilt hebben. De Generations kalenderklok maakt het videobellen zeer eenvoudig

Een analoge of digitale dementieklok?

De DayClocks is een digitale dementieklok (tablet) die zich gedraagt als een analoge klok. DayClocks is namelijk ‘touchless’. De gebruiker hoeft zelf geen handelingen uit te voeren.

Daardoor is deze net zo gemakkelijk in gebruik als een analoge dementieklok, maar maakt u wel gebruik van moderne technieken als het verzenden van berichten en beeldbellen.

Voor Wie Is Een Dementieklok Geschikt ?

De dementieklok fungeert als geheugensteun voor iemand met geheugenproblemen of beginnende dementie. Heeft uw ouder, partner of naaste behoefte aan wat meer contact, hulp en ondersteuning? De dementieklok van DayClocks zorgt voor een prikkel van buitenaf en helpt bij het behouden of terugkrijgen van grip. Daarbuiten is de DayClock ook gewoon leuk doordat je leuke foto’s en berichten van je kinderen en kleinkinderen ziet verschijnen.

De plek waar de dayclock komt te staan moet wel van WIFI zijn voorzien om de agenda, foto’s en beeldbellen door te laten komen. Zonder WIFI is de dayclock een duidelijke digitale kalenderklok die de dag, datum en tijd aangeeft. Met de Dayclock wordt een standaard mee geleverd zodat u de kalenderklok overal kunt neerzetten binnen een bereik van een stopcontact.

De dayclock zorgt voor rust en geeft een goed en duidelijk overzicht voor de gebruiker. Het beeldscherm van de dayclock is groot en duidelijk en heeft een formaat van 10 inch met een afmeting van 25,7 x 14,7 x 1,0 cm

Abonnement Van De Dayclock Duo

Om onbeperkt de agenda functie, het beeldbellen, de spraak en foto berichten te sturen van afstand op uw tablet, computer of smartphone werkt de Dayclock met een abonnement van 5,- per maand waar u bij aanschaf van de Dayclock Duo 3 maanden gratis cadeau krijgt. Na deze 3 maanden kunt u kiezen om of het abonnement te verlengen of de Dayclock Duo alleen als digitale kalenderklok te gebruiken zodat de gebruiker wel een duidelijk beeld heeft van de dag, datum, tijd en dagdeel maar geen berichten of agenda meldingen meer ontvangt. Elk jaar na afloop van het abonnement krijgt u een link om het abonnement met een jaar te verlengen.

DE DAYCLOCKS LIJST

Maak van uw DayClock een stijlvol meubelstuk. Door de in detail ontworpen lijst blijft de DayClock altijd een lust voor het oog.

De lijsten kunnen binnen drie minuten eenvoudig om de DayClock worden gemonteerd. De DayClocks lijst wordt geleverd met een tafelstandaard en een handleiding.

Voordelen van de DayClocks lijst:

 • De DayClock krijgt een passende uitstraling in uw interieur
 • De lijst zorgt ervoor dat ouderen niet de DayClock kunnen uitschakelen
 • Er is meer acceptatie omdat het een vertrouwd gevoel geeft zoals een fotolijst

De DayClocks lijsten zijn er in verschillende kleur-uitvoeringen (goud, titaan, wit en zwart).

Kenmerken
 • Duidelijke weergave van tijd, dag(deel) en datum
 • Van Afstand een bericht sturen of agenda punt invullen
 • Eenvoudig te beheren via de Dayclocks App op uw telefoon
 • Videobellen / Beeldbellen
 • Een youtube video afspelen
 • Een foto sturen
 • Een ingesproken bericht sturen
 • Duidelijke en simpele notities instellen voor dagelijkse taken
 • Dayclock dient met de wifi verbonden te zijn
 • Eenvoudig in gebruik
 • Werkt met een abonnement , eerste 3 maanden gratis
 • Mogelijkheid voor twee tekst regels
 • U kunt ook spraak berichten sturen
Specificaties
 • Merk: TZ
 • Type: Dayclocks
 • Kleur: Wit, Zwart
 • Agenda functie: Ja
 • Beeldbellen: Ja
 • Foto berichten: Ja
 • Op afstand te beheren: Eenvoudige dayclocks app, Ja, Via telefoon, tabklet of computer
 • Schermformaat: 10 Inch
 • Wifi nodig: Ja
 • Abonnement nodig: Ja alleen voor de communicatie
 • Wordt geleverd: Met adapter en standaard

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TZ Dayclocks Generations 10 – Kalenderklok – Beeldbellen – Agenda Functie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TZ Dayclocks Generations 10 – Kalenderklok – Beeldbellen – Agenda Functie

De Dayclocks Generations is een digitale kalenderklok met agenda en fotoalbum functie. Deze dementie klok kan ten aller tijden bereikt worden op afstand met uw smartphone, computer of tablet. U kunt hier op afstand afspraken en foto’s inzetten zodat de persoon waar het om gaat deze op de dayclock te zien krijgt. Ook heeft de nieuwe Dayclocks Generations een functie om zeer eenvoudig beeld te bellen en spraakberichten te sturen.

Aantal:

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline

Gratis Proefrit Aan Huis

Graag een proefrit met een scootmobiel of elektrische rolstoel aan huis ? Bel vrijblijvend voor meer informatie: 0545-296368 of maakt direct een gratis afspraak via onderstaand formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw gewenste afspraak in te plannen!. Geeft in het opmerkingen veld aan om welke producten het gaat. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag ? Of wilt u graag een totaal prijs weten inclusief alle opties die u wenst ? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de offerte toe.

Gratis Advies Aan Huis

Wilt u graag gratis advies aan huis over een sta-op stoel of traplift ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0545-296368 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.