Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Seniorentelefoons Vast Voor Thuis

Hier vindt u verschillende soorten seniorentelefoons voor thuis. Wij werken met de kwaliteitsmerken Doro, Fysic en Maxcom. De telefoons zijn allemaal voorzien van grote, duidelijke toetsen. Lees meer

5 resultaten

Seniorentelefoons vast voor thuis

Hier vindt u verschillende soorten seniorentelefoons voor thuis. Wij werken met de kwaliteitsmerken Doro, Fysic en Maxcom. De telefoons zijn allemaal voorzien van grote, duidelijke toetsen. Bij de meeste telefoons kan het geluid makkelijk worden aangepast en is deze zeer helder. Op sommige senioren telefoons zit een boost knop voor extra hard volume. Daarnaast zijn diverse telefoons uitgevoerd met een knippersignaal.

Voorkeurnummers op een seniorentelefoon met fototoetsen

Er zijn verschillende seniorentelefoons die fototoetsen hebben. Dit zijn toetsen waarachter u een foto kan plaatsen van degene die u automatisch kan bellen. Het nummer van deze persoon is eenvoudig in te stellen. Wilt u deze persoon bellen, dan hoeft u alleen op zijn foto te drukken en het nummer wordt automatisch gekozen.

Telefoons voor slechthorenden

De Amplicomms telefoons zijn zeer geschikt voor slechthorenden. Het geluid in de hoorn en bij het overgaan kan worden ingesteld op een zeer luid volume met een minimale vervorming van 3%.

Wat is een alarmtelefoon?

Ook met een alarmtelefoon kunt u gewoon bellen, maar deze heeft een bijzondere eigenschap. Bij de telefoon wordt een alarm nekhanger en een alarm polsband meegeleverd. U hoeft slechts op de alarmknop te drukken en er wordt automatisch een telefoonbericht gestuurd naar degene die u als ontvanger heeft ingesteld. Uw noodoproep kan naar maximaal 4 ontvangers worden verstuurd.

Hoe werkt een senioren gsm telefoon?

Deze telefoon werkt net als een mobiele telefoon voor ouderen. Hij werkt net als een senioren mobiele telefoon, maar is uitgevoerd als vast toestel. U heeft dus geen telefoonaansluiting nodig, want de telefoon werkt gewoon met een simkaart. U laadt hem op via een accu met een lader. Deze telefoon heeft talloze functies, zoals nummerherkenning, alarmfunctie en een geheugen voor 300 telefoonnummers.

Bekijk ons gehele assortiment seniorentelefoons

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Communicatie
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline