Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Draadloze Seniorentelefoons Voor Thuis

Draadloze seniorentelefoons zijn zeer geschikt voor mensen die moeilijk te been zijn. Doordat de telefoon altijd in de buurt van de gebruiker kan zijn, is dit zeer geschikt voor senioren. Wij werken vooral samen met Doro , een gerenommeerd merk dat is gespecialiseerd in seniorentelefoons. Lees meer

4 resultaten

Draadloze Seniorentelefoons Voor Thuis

Draadloze seniorentelefoons zijn zeer geschikt voor mensen die moeilijk te been zijn. Doordat de telefoon altijd in de buurt van de gebruiker kan zijn, is dit zeer geschikt voor senioren. Wij werken vooral samen met Doro , een gerenommeerd merk dat is gespecialiseerd in seniorentelefoons.

Wat is precies een seniorentelefoon ?

Een telefoon voor senioren kenmerkt zich vaak door de grote en duidelijke toetsen die goed zichtbaar en voelbaar zijn zodat de gebruiker deze makkelijk en eenvoudig kan bedienen. Bij sommige seniorentelefoons er zelfs een optie om de toetsen te laten spreken.

Ook aan het gehoor is gedacht en zijn alle senioren dect telefoons compatibel met gehoorapparaten zodat er geen echo’s ontstaan wat met gewone telefoons vaak wel het geval is . Ook is er per model verschillend de mogelijkheid om het volume te versterken.

Duidelijke telefoons met grote toetsen

Draadloze Seniorentelefoons Voor Thuis

Terug naar Communicatie
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!