Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Persoonsalarmering

We willen ons graag altijd en overal veilig voelen. Met een persoonsalarmering bent u ervan verzekerd dat er altijd hulp in de buurt of onderweg is. En dat geeft een prettig gevoel. Lees meer

2 resultaten

Veilig met persoonsalarmering voor ouderen

We willen ons graag altijd en overal veilig voelen. Met een persoonsalarmering bent u ervan verzekerd dat er altijd hulp in de buurt of onderweg is. En dat geeft een prettig gevoel.
De verschillende persoonsalarmeringen op deze pagina zijn allemaal bijzonder eenvoudig en snel te gebruiken. Duidelijke handleidingen geven u instructies hoe u de verschillende alarmeringen kunt instellen, wie er gealarmeerd moet worden als u hulp nodig hebt en hoe vaak.

Een alarmtelefoon zonder abonnement

Met de alarmtelefoons kunt u gewoon bellen via uw eigen telefoonnetwerk en dat bespaart u hoge kosten. Het verschil tussen deze telefoons en normale telefoons is echter groot. Zo zijn ze voorzien van grote, duidelijke toetsen. Telefoonnummers die u vaak gebruikt kunnen worden ingesteld, zodat u ze met één druk op de knop kunt bellen. Het belvolume van zo’n telefoon kan hoog worden ingesteld; tot maar liefst 85 dB. Dit is handig voor slechthorenden, maar schrikt een onwelkome gast ook af.
Belangrijk zijn de zenders die bij de telefoon geleverd worden. Dit kan een polspand zijn of een zender die u om uw nek kunt dragen incl. polsband. Met deze zender kunt u waar u zich ook bevindt hulp inroepen. Het polsalarm is spatwaterdicht. Drukt u op de noodknop van zo’n zender dan wordt er via de telefoon een noodoproep gestuurd naar de personen of organisaties die hiervoor door u zijn geselecteerd. U kunt afhankelijk van het type persoonsalarm maximaal 4 bekenden van u invoeren, zodat er altijd een vertrouwd gezicht verschijnt om u te helpen.

Mobiele persoonsalarmering

De spatwaterdichte GSM telefoon van het merk Doro is uitermate geschikt als persoonsalarmering buiten de deur. De telefoon is uitgevoerd met 4 grote knoppen, voor elk contactpersoon een knop. Heeft u hulp nodig dan hoeft u slechts op de knop te drukken van degene waarvan u op dat moment hulp nodig heeft. Deze persoon krijgt dan direct en automatisch een sms-bericht inclusief de gps-locatie waarop u zich op dat moment bevindt.

Alle seniorentelefoons

 

Terug naar Communicatie
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!