Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Sta-op Stoelen

Wordt opstaan en gaan zitten in een stoel steeds lastiger? Een elektrische sta op of relax stoel biedt u uitkomst. De stoel brengt u in een positie waarbij u praktisch staat, waardoor overeind komen en gaan zitten u geen moeite meer kost. Onze sta op stoelen zijn 3-motorig, zodat de rug, de voetenbank en de kantelfunctie onafhankelijk van elkaar in te stellen zijn. In een sta op stoel is het ook heerlijk relaxen. Lees meer

Sta op stoel en relax stoel van topkwaliteit

Wordt opstaan en gaan zitten in een stoel steeds lastiger? Een elektrische sta op of relax stoel biedt u uitkomst. De stoel brengt u in een positie waarbij u praktisch staat, waardoor overeind komen en gaan zitten u geen moeite meer kost. Onze sta op stoelen zijn 3-motorig, zodat de rug, de voetenbank en de kantelfunctie onafhankelijk van elkaar in te stellen zijn. In een sta op stoel is het ook heerlijk relaxen. Een sta-op stoel geeft een hoog zitcomfort.

Een sta op stoel of een relax stoel kopen

In onze thuiszorgwinkel wordt een sta op of relax stoel modern aangepast aan de vorm en lengte van uw lichaam. U heeft de keuze uit vele verschillende soorten bekleding in diverse kleuren. De meeste sta op stoelen uit ons assortiment zijn uit te breiden met extra opties. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan verwarming in de zitting of rugleuning, afstandsbediening onder de armleuning of een elektrische lumbaalsteun. Er zijn vele aanpassingen mogelijk, dus bespreek vooral uw wensen en eisen met ons.

Gratis aanmeten door een expert

Wij zijn reeds talloze jaren, in samenwerking met fysio- en ergotherapeuten, werkzaam in de zorgbranche. Het aanmeten van een sta op stoel is daardoor een specialiteit van ons geworden. Het meten doen wij aan de hand van de maten van uw lichaam. Zo kunnen wij de ideale zitbreedte, zitdiepte, zithoogte, lengte van de voetenbank en de hoogte van de armleuningen bepalen. Het resultaat is een stoel met optimaal zitcomfort en de juiste ondersteuning op de juiste plek. Een Fitform sta op stoel is een populaire stoel.
Het aanmeten is bij de Totale Zorgwinkel helemaal gratis.

Topkwaliteit met volledige garantie

Wij werken alleen met topmerken, die hun waarde inmiddels bewezen hebben. De merken Fitform, Doge en Meubel Fabriek Oldenzaal zijn allemaal van Nederlandse bodem en de stoelen van hoge kwaliteit. Wij geven 12 maanden volledige garantie op de stoel en tot 10 jaar op het frame, de mechaniek en de motoriek bij normaal gebruik. Een sta op stoel prijs is afhankelijk van het merk en de uitvoering.

Eetkamerstoelen voor senioren

Bent u opzoek naar een eetkamerstoel voor senioren ? Dan kunt deze vinden op deze pagina. Deze stoelen zijn er in verschillende uitvoeringen speciaal ontwikkeld voor senioren met optimale ondersteuning. Ook een rug of zitkussen voor in de bank kan soms een uitkomst zijn. Wilt u uw stoel verhogen ? Kijk dan eens bij onze stoelverhogers.

Bekijk ons gehele assortiment sta-op stoelen

Korte levertijden

De gemiddelde levertijd van een sta op stoel is 3 tot 8 weken. Wij hebben echter vele modellen op voorraad. Bepaalde modellen kunnen handmatig op uw maat worden ingesteld waardoor deze direct leverbaar zijn. U kunt bij ons geen sta op stoel huren, maar bent u op zoek naar een tweedehands sta op stoel, dan kunnen wij u zeker helpen. Kijk hiervoor op onze 2e hands sta op stoelen pagina.

Demonstratie aan huis of in onze thuiszorgwinkel met sta op stoelen

In onze thuiszorgwinkel beschikken wij over een ruim assortiment sta op en relax stoelen. Probeert u ze gerust uit. Wij geven u graag uitleg over de werking en de maten die voor u geschikt zijn. U kunt gewoon bij ons binnenlopen tijdens onze openingstijden.
Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen, dan is er ook de mogelijkheid dat wij met maximaal 3 modellen bij u thuis komen voor een demonstratie of een aanmeting. Dit is geheel gratis en vrijblijvend binnen een straal van 50 km rondom onze thuiszorgwinkel in Neede. Woont u buiten deze straal van 50 km, dan rekenen wij alleen een kilometervergoeding op het moment dat u besluit geen sta op stoel aan te schaffen. Dit doen wij ook met onze scootmobielen en lichtgewicht elektrische rolstoelen, u kunt dan een demonstratie en proefrit aan huis krijgen zodat u in uw eigen vertrouwde omgeving een goede indruk van het hulpmiddel krijgt. Een demonstratie aan his met een rollator of handbewogen rolstoel is helaas niet mogelijk. Deze kunt u thuis proberen door deze te betellen via de website en dan zelf uit te proberen. Mocht de rollator of rolstoel niet bevallen dan kan deze binnen 14 dagen retour gestuurd worden in originele verpakking en staat.

Klantenservice

Wilt u graag meer informatie over onze haal- en brengservice of service aan huis? Of wilt u een afspraak maken voor een thuisdemonstratie? Belt u dan met onze klantenservice op nummer 0545-296 368 of stuur een e-mail naar info@totalezorgwinkel.nl

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline