Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Sta op stoel elektrisch

U bent op zoek naar een elektrische sta-op stoel ? Dan heeft u het juiste adres gevonden . Wij hebben verschillende soorten sta-op stoelen met 2 of 3 motoren die helemaal elektrisch te bedienen zijn met een duidelijke afstandsbediening. Lees meer

13 resultaten

Sta op Stoel Elektrisch

U bent op zoek naar een elektrische sta-op stoel ? Dan heeft u het juiste adres gevonden . Wij hebben verschillende soorten sta-op stoelen met 2 of 3 motoren die helemaal elektrisch te bedienen zijn met een duidelijke afstandsbediening. Onze sta-op stoelen zijn van hoge kwaliteit met een optimale zitondersteuning voor het beste zitcomfort.

2 Motorige Sta-op Stoel Elektrisch

Bij een 2 motorige sta-op stoel kunt onafhankelijk van elkaar de rugleuning, voetenbank en sta-op stand bedienen zodat u gemakklijk in en uit kunt stappen maar ook de stoel volledig elektrisch kunt instellen als relax stoel en heerlijk ontspannen in de stoel kunt zitten. De 2 motorige sta-op stoelen zijn in vaste maten leverbaar en passen bij benadering per maat aan uw lichaam. Een 2 motorige sta-op stoel is een voordelige koop voor een hoop gemak.

3 Motorige Sta-op Stoel Elektrisch

Een 3 motorige sta-op stoel is zoals het al zegt voorzien van 3 motoren die allemaal onafhankelijk te bedienen zijn. Bij een 3 motorige sta-op stoel elektrisch kunt u de rugleuning, voetenbank, sta-op stand en kantelstand elektrisch bedienen met de overzichtelijke afstandsbediening. De kantelstand is een stand waarbij de gehele stoel naar achteren kantelt zo ver als u zelf wilt tot de maximale stand. In deze stand kunt u dus ontspannen naar achteren zitten maar hoeft u niet altijd te liggen. In deze kantelstand is de rug nog naar wens in te stellen zodat u deze bijvoorbeeld ook recht kunt houden. U zit dan wel ontspannen naar achteren met de drukverdeling verdeeld over uw lichaam maar wel met een rechte rug. Ideaal om bijvoorbeeld tv te kijken of een tijdschrift te lezen. Wilt u toch even rusten ? Kunt u de rugleuning ook nog geheel naar achter brengen en door de kantel stand ligt u zo helemaal recht net als in bed. Onze 3 motorige sta-op stoelen hebben wij van de gerenommeerde merken Doge en Fitform.

Maat werk

Een 3 motorige sta-op stoel elektrisch wordt geheel ingemeten aan de hand van uw lichaam, wij meten uw lichaam in een speciale aanmeetstoel exact op maat in zodat de stoel de perfecte zitdiepte, zithoogte en lengte van de voetenbank heeft. Zo geeft de stoel de beste ondersteuning en krijgt u een stoel geheel op maat voor een perfecte  zitondersteuning.

Showroom Met Sta-op Stoelen

In onze showroom in Neede hebben wij al onze sta-op stoelen voor u uitgestald staan in diverse kleuren en maten. Ook hebben wij onze aanmeet stoel hier staan zodat wij goed de maten van uw lichaam kunnen meten. U kunt aan de hand van de showroom modellen kijken en voelen hoe de stoel zit een voelt. Natuurlijk kunt u zelf bepalen in welke kleur en stof of leer u de stoel graag zou willen hebben zodat wij deze op maat in de door u gekozen kleuren en stoffen voor u kunnen bestellen.

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

Terug naar Sta-op Stoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline