Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Eetkamerstoel Met Sta-op Functie

Een eetkamerstoel met sta-op functie is zeer functioneel en makkelijk in gebruik. Als u moeite heeft met opstaan uit de stoel is dit zeker een uitkomst. Lees meer

1 resultaat

Eetkamerstoel Met Sta-op Functie

Een eetkamerstoel met sta-op functie is zeer functioneel en makkelijk in gebruik. Als u moeite heeft met opstaan uit de stoel is dit zeker een uitkomst. U wilt namelijk vaak gewoon aan tafel eten en bijvoorbeeld de krant daar lezen i.p.v. dit altijd in een relaxstoel te doen. Een eetkamerstoel met sta-op functie werkt gewoon op een accu dus u heeft geen snoeren in de kamer lopen en heeft de bediening met tip toetsen in de stoel zitten. Zo heeft u een goede zithoogte van de stoel en helpt de zitting u opstaan. Optioneel kunt u onze eetkamerstoelen met sta-op functie ook zonder sta-op krijgen zodat u dezelfde stoelen aan tafel heeft staan..

Kleuren en stoffen van de eetkamerstoel met sta-op functie

Wij hebben twee modellen eetkamerstoelen met een sta-op zitting die elk in verschillende soorten stof/ leer verkrijgbaar zijn en en vele kleuren net wat u wenst. De stoelen worden voor u gemaakt naar wens en hebben een levertijd van circa 8 weken. Wilt u met spoed een eetkamerstoel informeer dan naar de stoel en kleur / stof op voorraad zodat wij deze snel kunnen leveren.

Nederlands fabricaat eetkamerstoel

Onze eetkamerstoelen worden in Nederland geproduceerd om de kwaliteit te waarborgen en te zorgen dat u een eetkamerstoel heeft van de beste materialen en een hoop gemak.

Al onze sta-op stoelen

Klantenservice

Heeft u vragen over deze eetkamerstoelen met sta-op functie ? Neemt u dan contact op met onze klantenservice via 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Terug naar Sta-op Stoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline