Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Alle Sta-op Stoelen

Hier vind u een overzicht van al onze sta-op stoelen . Deze zijn leverbaar in 2 of 3 motorige stoelen zodat u de rugleuning en voetenbank onafhankelijk van elkaar kunt verstellen . Lees meer

14 resultaten

Alle Sta-op stoelen

Hier vind u een overzicht van al onze sta-op stoelen . Deze zijn leverbaar in 2 of 3 motorige stoelen zodat u de rugleuning en voetenbank onafhankelijk van elkaar kunt verstellen en bij een 3 motorige sta-op stoel ook nog een kantelstand heeft waarmee u de stoel kunt kantelen en zo de zithouding kunt afwisselen en ook ontspannen na achteren kunt zitten met een rechte rug.

Maatwerk Sta-op Stoelen

Wij leveren speciale maatwerk stoelen die geheel naar uw lengte en breedte worden in gemeten zodat u een optimale zit ondersteuning heeft en perfect ondersteund wordt. Ideaal als u veel en langdurig zit. Zo worden lichamelijke klachten voorkomen. Deze stoelen zijn altijd 3 motorig en van de gerenommeerde merken Fitform en Doge. Dit zijn de beste merken in de markt die alleen werken met hoogwaardige en duurzame materialen.

Standaard Sta-op Stoelen

Heeft u niet veel lichamelijke klachten en zoekt u gewoon een relax stoel die u ook helpt met opstaan of wilt u deze functie vast voor in de toekomst in de stoel hebben ? Dan kunt ook kiezen voor een standaard sta-op stoel. Deze zijn uitgevoerd met 2 motoren en in vaste maten leverbaar. Zo kunt u bij benadering een stoel nemen die het beste bij uw lengte past en heeft u zo een sta-op relax stoel voor een zeer vriendelijke prijs. Deze stoelen hebben wij zeer scherp in de markt gezet zodat u voor een goede kwaliteit stoel kunt genieten voor lage aanschafwaarde.

Kleuren En Stoffen

De maatwerk stoelen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en stoffen van de beste materialen . De standaard stoelen zijn uitgevoerd in beperkte keuze stof of leer in een paar kleuren. Dit zodat deze in massa worden geproduceerd en dit voordeliger kan worden aangeboden. De maatwerk stoelen van Fitform en Doge worden per stuk gemaakt en hebben daarom veel meer aanpas mogelijkheden en keuze in stoffen en kleuren.

Terug naar Sta-op Stoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline