Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Doge Sta-Op Stoel

Bent u opzoek naar een sta-op stoel van Doge ? De Doge sta-op stoelen zijn van de hoogste kwaliteit gemaakt van duurzame materialen. Bekijk hier al onze doge sta-op stoelen hieronder. Lees meer

3 resultaten

Doge Sta-Op Stoel

In Nederland zijn er 2 fabrikanten die de beste sta-op stoelen fabriceren , dit zijn Fitform en Doge. In deze categorie vind u een overzicht van al onze Doge sta-op stoelen die geheel op maat aan de hand van uw lichaam gemaakt worden. Wij meten deze stoelen helemaal in aan de hand van een speciale inmeetstoel . Zo weten we exact uw lichaamsmaten en sluit de sta-op stoel straks perfect op u aan en geeft deze een optimale ondersteuning.

Over De Doge Sta-op Stoelen

Een Doge Sta-op stoel word in Nederland ontworpen en gefabriceerd . De stoelen worden per stuk en op maat gemaakt op bestelling. De stoelen worden op veel verschillende punten gecheckt en getest zodat u altijd een stoel van de hoogste kwaliteit ontvangt. Door gebruik te maken van de beste materialen is de zit en rug ondersteuning optimaal en is deze duurzaam met een lange levensduur. Zo heeft u ook na een langere periode een sta-op stoel die nog steeds een optimale ondersteuning geeft.

Een Doge Sta-op stoel Met 3 Motoren

Een Doge sta-op stoel is altijd voorzien van 3 motoren die onafhankelijk van elkaar te bedienen zijn met de afstandsbediening . Zo kunt u de rugleuning, de voetenbank, sta-op stand en de kantelstand allemaal apart van elkaar bedienen. Zo kunt u de stoel in elk gewenste hoek zetten voor optimaal comfort. Zit u langdurig in de stoel dan kunt u zo ook de drukverdeling veranderen zodat u lichaam verschillende ontlast word en u geen doorzit plekken krijgt. Ook kunt u de stoel zo instellen dat deze geschikt is om bijvoorbeeld tussen de middag in te slapen.

Mogelijkheden Stoelen met sta-op functie

Kleuren En Stoffen

De Doge sta-op stoelen zijn elektrisch verstelbaar en in verschillende soorten stof en veel kleuren leverbaar. Zo kunt u kiezen uit verschillende zachte stoffen die speciaal gemaakt zijn voor gebruik in een sta-op stoel door ouderen en hulp behoevende. U kunt optioneel ook kiezen voor stamskim (incontinentie) leer, of AmaliFit. Deze stoffen zijn allemaal zeer sterk en in veel kleuren te leveren net wat u wilt.

Informatie Over Een Doge Sta-Op Stoel

Wilt u graag meer informatie over een Doge sta-op stoel of wilt u deze graag uitproberen ? Dan kunt u natuurlijk binnen lopen in onze showroom waar wij de Doge stoelen hebben staan zodat u deze kunt proberen en bekijken. Wilt u graag eerst advies dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice

Terug naar Sta-op Stoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline