Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Fitform Sta-op Stoel

Bent u opzoek naar een Sta-op stoel met een zeer hoog zitcomfort ? Dan is een Fitform sta-op stoel zeker geschikt voor u . Een Fitform stoel wordt gemaakt van de beste materialen en word helemaal op maat aan de hand van uw lichaam ingemeten in de speciale meetstoel in onze showroom. Vind hieronder onze Fitform sta-op stoelen. Lees meer

4 resultaten

Fitform Sta-op Stoel

Bent u opzoek naar een Sta-op stoel met een zeer hoog zitcomfort ? Dan is een Fitform sta-op stoel zeker geschikt voor u . Een Fitform stoel wordt gemaakt van de beste materialen en word helemaal op maat aan de hand van uw lichaam ingemeten in de speciale meetstoel in onze showroom. Zo heeft u een stoel die exact naar uw lichaam zit en een optimale ondersteuning geeft. U kunt hierbij denken aan de zitdiepte, zithoogte, zitbreedte, hoogte van de armleuningen en lengte van de voetenbank. Bij een goede zit ondersteuning is het van belang dat deze maten goed zijn ingemeten zodat u overal goed word ondersteund .

Aantal Motoren Van Een FitForm Stoel

De Fitform Stoelen die wij aanbieden zijn altijd voorzien van 3 motoren zodat de stoel geheel onafhankelijk kan worden ingesteld in de stand die u wenst. Zo kunt u de rug, de voetenbank, de kantelstand en de sta-op stand apart van elkaar bedienen met de afstandsbediening in de stoel. Bij de kantelstand word de gehele stoel is naar achteren gekanteld zonder dat u de rugleuning versteld. Zo kunt u dus ook ontspannen naar achteren zitten met een rechte rugleuning. Afhankelijk wat u wilt kun u zo de rugleuning ook nog apart stellen naar wens.

Over Fitform

De Fitform sta-op stoelen worden met aandacht en vakmanschap gemaakt in het Brabantse Best. De eigentijdse relax en sta-op stoelen hebben veel instelmogelijkheden en voldoen aan alle eisen om ergonomisch te zitten.

Hoogwaardig zitten
Gemaakt uit duurzame materialen
Maatwerk
10 jaar garantie waarborg certificaat
Speciaal ontwikkeld voor de zorg
Standaard met verstelbare lumbaal steun
Sta-op stoel leer of stof

Een Fitform sta-op stoel is verkrijgbaar in een speciaal soort softline leer wat ontwikkeld is voor veel wrijving en een langdurig behoud van het leer. Aangezien er in zorgstoelen meer heen en weer wordt geschoven naarmate u meer moeite heeft met het gaan zitten houd dit leer zich erg goed en blijft dit mooi ook op de langere termijn. Dit heeft een normaal leer soort niet en dit is weer een punt waar Fitfrom zich onderscheid van de rest van de markt. Het leer is in veel verschillende kleuren leverbaar zodat er altijd een kleur naar wens bij zit. Ook in stof heeft u veel keuze in kleuren en soorten stof. Optioneel kunt u ook nog kiezen uit een incontinentiestof die de binnenzijde van de stoel beschermt.

Zitten Op Een Fitform Sta-Op Stoel

Heeft u zit problemen en wilt u graag een speciale zitting in de uw sta-op stoel dan is dit bij Fitform mogelijk om een AD kussen te integreren  in de stoel. Deze wordt gewoon mee gestoffeerd zodat dit 1 geheel lijkt maar u toch een druk verdelende zitting heeft. Door dat wij als specialist de stoel goed inmeten heeft deze  ook  meteen de juiste ondersteuning van uw bovenbenen en de juiste hoogte . Door de juiste zitdiepte en zithoogte in te meten ondersteund de stoel u maximaal en knelt deze niet . Ook zorgt de voetenbank dat uw enkel gewricht ondersteund word en deze niet hangt over de voeten bank.

Optioneel Bij Een Fitform Sta-op stoel

Een Fitform fauteuil heeft veel aanpassingen die naar wens in een stoel geïntegreerd kunnen worden. Zo kunt u denken aan :

Infrarood verwarming
Diverse hoofdkussens
Fitmotion beweging
Accu
Draaiplateau
Bewegend zitten
Infrarood bediening
Smart bediening
Topline uitvoering
Kyphose rugleuning
IPL rugleuning
Arthodese zitting
Extra verlengde beensteun
Klantenservice Fitfrom Sta-op Stoel

Alle zitoplossingen met sta-op functie

Wilt u meer informatie over de Fitfrom Sta-op stoelen of graag wat advies ? Dan kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Onze showroom vind u :

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

Terug naar Sta-op Stoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline