Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Sta-op Stoel Leer

U bent opzoek naar een Sta-op stoel leer ? Dan kunnen wij u misschien verder helpen wij hebben veel verschillende soorten sta-op stoelen die in leer en stof leverbaar zijn net zoals u dit wenst. Lees meer

11 resultaten

Sta-op Stoel Leer

U bent opzoek naar een Sta-op stoel leer ? Dan kunnen wij u misschien verder helpen wij hebben veel verschillende soorten sta-op stoelen die in leer en stof leverbaar zijn net zoals u dit wenst. In leer hebben wij veel verschillende soorten kleuren zodat u zelf kunt kiezen welke kleur leer u op uw sta-op stoel wilt hebben.

Sta-op Stoel Leer Ingemeten Op Maat

In onze grote showroom in Neede hebben wij al onze sta-op stoelen staan in leer en stof zodat u deze kunt uitproberen en bekijken wat u mooi vind en wat lekker zit. Onze sta-op stoelen van Fitform en Doge zijn 3 motorig en worden op maat ingemeten aan de hand van uw lichaam. U kunt dan zelf bepalen of u de stoel in Leer of stof en in welke kleur u deze graag wilt hebben. Zo heeft u een stoel die u optimale zitondersteuning geeft en die geheel elektrisch te verstellen is in veel relax posities en die u helpt opstaan. Het uiterlijk is helemaal naar uw eigen wens bepaald en geeft in leer een aangenaam gevoel en is makkelijk af te nemen.

Alle modellen sta-op stoelen

Showroom In Neede

In onze showroom hebben wij altijd diverse modellen in leer en stof staan. Heeft u spoed dan is het mogelijk dat wij de Fitform sta-op stoelen in de showroom op maat aan kunnen passen naar uw lichaam. Zo kunt u een stoel geheel op maat in het leer of stof met een snelle levertijd krijgen. De kleur van het leer en stof en de stoel zelf moet u dan wel aanstaan. Wilt u liever zelf de kleur en stof of leer bepalen dan zit hier een levertijd van circa 6 tot 10 weken op . Optioneel kunt u van ons wel een leenstoel krijgen om de tijd te overbruggen als u dit wenst. Kunt u niet in onze showroom komen ? Informeer naar de mogelijkheden voor een demonstratie met verschillende sta-op stoelen aan huis.

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

Terug naar Sta-op Stoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline