Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Sta-op Stoel Leer

U bent opzoek naar een Sta-op stoel leer ? Dan kunnen wij u misschien verder helpen wij hebben veel verschillende soorten sta-op stoelen die in leer en stof leverbaar zijn net zoals u dit wenst. Lees meer

9 resultaten

Sta-op Stoel Leer

U bent opzoek naar een Sta-op stoel leer ? Dan kunnen wij u misschien verder helpen wij hebben veel verschillende soorten sta-op stoelen die in leer en stof leverbaar zijn net zoals u dit wenst. In leer hebben wij veel verschillende soorten kleuren zodat u zelf kunt kiezen welke kleur leer u op uw sta-op stoel wilt hebben.

Sta-op Stoel Leer Ingemeten Op Maat

In onze grote showroom in Neede hebben wij al onze sta-op stoelen staan in leer en stof zodat u deze kunt uitproberen en bekijken wat u mooi vind en wat lekker zit. Onze sta-op stoelen van Fitform en Doge zijn 3 motorig en worden op maat ingemeten aan de hand van uw lichaam. U kunt dan zelf bepalen of u de stoel in Leer of stof en in welke kleur u deze graag wilt hebben. Zo heeft u een stoel die u optimale zitondersteuning geeft en die geheel elektrisch te verstellen is in veel relax posities en die u helpt opstaan. Het uiterlijk is helemaal naar uw eigen wens bepaald en geeft in leer een aangenaam gevoel en is makkelijk af te nemen.

Showroom In Neede

In onze showroom hebben wij altijd diverse modellen in leer en stof staan. Heeft u spoed dan is het mogelijk dat wij de Fitform sta-op stoelen in de showroom op maat aan kunnen passen naar uw lichaam. Zo kunt u een stoel geheel op maat in het leer of stof met een snelle levertijd krijgen. De kleur van het leer en stof en de stoel zelf moet u dan wel aanstaan. Wilt u liever zelf de kleur en stof of leer bepalen dan zit hier een levertijd van circa 6 tot 10 weken op . Optioneel kunt u van ons wel een leenstoel krijgen om de tijd te overbruggen als u dit wenst. Kunt u niet in onze showroom komen ? Informeer naar de mogelijkheden voor een demonstratie met verschillende sta-op stoelen aan huis.

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

Terug naar Sta-op Stoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!